Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas su ga fino odgojili,aferim!
pa dobro, sta sad. ima zakon i neka se sudi covjeku. mozda je bio pijan, mozda je inace tip nenormalan, pa jos i pijan, ko zna koji mu vrag fali. i to sto je napravio je neuracunljivo i naravno da je za svaku osudu. ali kanimo se barem mi kretenskih komentara.
PONOSIM SE TIM ŠTO NE PIJEM ALKOHOL.Ljudi koji se OPIJU i prave frku SU KUKAVICE.DOLE SELJAČINE SVIH BOJA.
cuj Mladic...ko bi reko da se krio u travniku sa starcima, caca ga njegov je... jel se to urina presaugo pa pobijesnio
Izmetslamska krmad opet divlja
je selo blizu GLUHE bukovice,,,
Dobar ovaj Mahir! Kada pocne rat imamo barem nekoga da kolje. Mahire ponos si Bosne i Hercegovine!
to Mahire baliijjoo, udri Muniba, yebo mu ti zenu...
Treba ga slomiti da ostatak zivota provede u invalidskim kolicima. Pa zar ima ovakvih zvijeri jos.
sve je to nama nasa borba dala :-((((
ma nije ovaj iz travnika to je selo pored travnika i treba ga poslat malo u busovacu da ga neko prosiri po savovima pa nek onda udara roditelje.
MOGLA JE VALA I MURKA MALO MAŠU POD NOGE ( AKO NE ZBOG OPIRANJA ONDA BAR ZBOG RODITELJA )........HA HA HA
ma nije ovaj iz travnika to je selo pored travnika i treba ga poslat malo u busovacu da ga neko prosiri po savovima pa nek onda udara roditelje.
Lijepo, fino ime Mahir.Ima značenje \'\'vješt,spretan,okretan\'\'...ovaj je vješt,spretan i okretan u mlaćenju roditelja.To je zaista DNO DNA....dići ruku na roditelje.Mogao bi i promjeniti ime u MIrhad-wc.
nek je ziva glava