Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahahahahahahah vidi bjelaka ludjaka sto sara hahaha
U ponedjeljak igro Hajduk-Troglav u Livnu i pjevalo se-NEZNAM BOŽE ŠTA MI JE, PALE MI SE DžAMIJE-- ahahhahhaah
Isao Sam s njim u skolu. Crta on cesto ovo mu je jedan od najlosijih radova. Vjernik bas I nije. Navijac isto nije. Znajuci njegovu narav vjerujem da je ovu zgradu izabrao zbog jednog razloga. Da svi vide :)
hahaha odlican majke mi, dajte mu medalju za hrabrost :) to sto ste vi online postenjacine je druga stvar....
Sta ste se uskukali bolje da sara sprejom negoli nozem ili tetejcom! Malo vaspitnih treba ali boze moj kada nista u drzavi ne fecera dze ce i omlatina :))) P.S Ko ne postuje tudzu vjeru ne postuje ni svoju, ovo je sigurno neko proletersko dijete???
zgražam se: koji uber Džiber.
hehehe na zadnjoj fotki bas lici na Shejtana
.MOMAK JE GENIJE!!!! CESTITAM!!!! ....Slazem se, momak nije bolestan ali nije kao 95-97% drugih u Sarajevu, koji aminuju da im se seru u VODU, i koji prave razna sranja sa i oko katedrale i td...cak pristijano izgleda, i pristostojno je obucen, gradski lik ..... plus nas 3-5% tacno znamo sta je mislio i porucio. mjesto je pravo.i trbalo bi da bude uzor svim naprednim mladim sarajlijama ..OSOBNO BIH DA PREUZMEM ODGOVORNOST za TO STA JE NAPISAO a i da DOKAZEM koliko je to tacno::::: OSOBNO BIH OSTAVILA DA TO PISE NA KATEDRALI..i o tome pregovarala...... Kome da se javim????? Molim kontakt,-.....HVALA i hvala na imenu momka, i jos nesto: ovo nema nikakve veze sa katedralom, katolicima i Hrvatima, nego iskljucivo sa Sarajevom i Bosnom i Hercegovinomm...pozz
\"Legalni kriminal!\" i \"Čast?\" RUKE MU SE POZLATILE...MOMAK JE POZITIVAC i TREBA POHVALITI I PROMOVIRATI NJEGOVU AKCIJU ...,,A GRAFITE OSTAVITI, PODEBLJATI I ULJEPSATI!!!!I PREVESTI NA SVE JEZIKE RADI TURISTA I EU:..,Drugo, Bog ce mu oprostiti zbog ove dvje rjeci koje su cinjenicno stanje.u Sarajevu i u Bosni i Hercegovinu od izvora pa nadalje. Pa gdje je CAST KS i FBiH tj. Jusicu, Karicu i Tirku (Ministar i inspektori, a evo cujem u pozadini Saja i Izetbegovic) za KRIMINAL zvani VOOODAi priroda.restoran Labud sa septickom jamom i wc u najstroze zašticenom djelu zašticenog podrucja spomenika prirode Vrelo Bosne.. .dalje da me pricam ps. Momka uhapsiti?????? Kad ste tako brzi na hapsenju,prvo ove gore uhapsite zbog VODE hapsite ..Sram vas bilo... .Njamnje ce Katedrali i Bogu smeta, jer nema kako i s cim vise ne tandarate non.stop oko te katedrale, i zvjerski i vjerski .....A momak nek se meni javi na FB ili dajte kontakt.....SVAKA MU CAST!!!! CESTITAM!!!!!
MA EMIR BJELAK, SMRDLJIVAC, TREBA MU DATI 10 GODINA ROBIJE.
@fgr Da je sramota slazem se ali u nije Sarajevo jedini grad sa sramotom ima i vecih sramota. Sjetite se Sirokog !!!!! R.I.P. Vedran Puljic.
JA BI DA KAKIM NA ULAZNA VRATA...
http://www.ultrasonline.com/ref/TorpedoBoy Jao vidite ove spice !!! XD
OVo je emir bjelak ljudi da znate nije nikakav dario pisete gluposti
a onda ce platit i crkve vamo po dijaspori. jedva cekam da vas dignem u zrak za bozic u vas crkvici posr.noj, vamo u ovoj zemlji u kojoj zivim