Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BOLNICA SVETI APOSTOL LUKA PA KAKAV JE OVO VJERSKI FANATIZAM KAKO OVI NAZIVI MOGU BITI NE KONTAM
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah :D
Hahahahhahahahahahahhahahahahahahaha...Oj, kako je lijepo biti glup. Od ovoga su mi smijesnija samo ova vjerska prepucavanja. I vi lijepo motike u ruke pa se obracunajte kako da se zove bolnica. Vise nismo ni u srednjem vijeku, nego homosapiensi u pecinama. Pozdrav ateistima, hajmo mi nesto pametno gledati.
hahahahahah kakva zabava:)
Kad se digne kuka i motika!
hahahahah kakva zabava :)
Jarane ! ako vi niste turci onda ne znam koje
Pa nismo turci da se nozevima obracunavamo.
ferka sa teleskopima od motike
S.T je osino prvi M.S. eh onda je N.T. zveknuo M.s,kada je M.S. zadobio udarac,naglo se okrenuo i motikom razvukao S.T. i èbiga izbi Rat Mjestana !
CJB Doboj će protiv odgovornih preduzeti zakonom predviđene mjere. u prevodu ovo znaci da ce biti nakon saslusanja pusteni na slobodu
Genetika je čudo, ako ne ratuješ sa nekim onda se tuci međusobno... J.e.b.o.t.e., 21. je vijek ljudi se tuku avionima a ovi još lopatama...xaxaxax...čudo su ovi srbi
možda se nazove i malo drugačije...jer, druže, Doboj je najmješovitija sredina u BiH....dođi pa vidi... a ti si Obilić koliko sam i ja Šeherzada... ;)
kazem onom sosonu, potukli ti se motikama on misli ja ga za je ba vam
hahahahaha cuj djeca kukuruza a ima sela je predobro donja paklenica
@123 Kako bi ti da se zove,možda Šeherzada ili Ruža Istanbul?Sanjaj!
ma nema ove motike su zakon...najbolje motikama rijesiti imam i ja jednu pa ako tko zeli da pukne komsiju s njom rado bih je iznajmio ali dok je ja iskoristim prvo... :)