Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponestalo bijele tehnike i bosnjackog otetog zlata.
Stize prokletstvo ubijenih Bosnjaka Visegrada
evo jos jedan +
miroSlav miran neki tip
Kad vec toliko tvrdite da nema srijece na kostima mrtvih zasto Bosnjaci Garavice lretvoriste u zonu za zabavu? Srijece nema ali ima zabave i rekreacije?
@malkolmx To ne odgovara na moje pitanje zasto je mjesto strijeljanja 12000-15000 ljudi zona za zabavu?
@malkolmx Da RS proglasi Potocare zonom za zabavu bili kmecali? Ja sam siguran da bi.
Prekipilo covjeku.
Proradio genocidni gen
Garant i ovaj ubijao 'šnjooke u ratu, šta kažu 'šnjooki ??
Postratni sindrom plus Dodik i imamo ovo. Ipak, ubistvo zena je zaista kukavicki. Ako ga je slucajno mucila savjest, mogao je sebi presuditi i otici u miru.
Mora da ih je i silovao. Džaba, u genu je to.
Vazda u Višegradu zlocin!!!!
sta drugo ocekivati od genocidnog naroda!!!
Naucili ubijati, pa kada imajunamjeru stati. Nema bosnja pa svoje srbe eliminisu. Svasta
Tuga i jad narod uz ovakvu politiku koja ga svakodnevno sve vise izludzuje a ujedno i svakodnevno sve siromasnije postaje.Bojim se i gorih scena od ovakvih u bliskoj buducnosti