Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebao se zamisliti nad nesrecom svojih nekadasnjih suboraca...
Gluho bilo da je bolji, to samo Bog dragi zna ko je od koga bolji, ali samo skrecem paznju na ovu Sa-x dusmansku bagru koja osmisljeno omogucuje komentare na \"odredjene\" vijesti dok za druge to ne cini, a sve po politickom i interesnom kljucu!
Haman ima Boga.
Je li ministar bio u golfu ili terencu?
jel ga to branis hahahaha sta je on bolji od bilo koga od nas?
Borci su te prokleli izadajico!
kazete prvo da je u stabilnom stanju..,,a sada zivotno ugrozen,,sta je tacnoo...
nikome zaista ne zelim nista lose. ali neka ovo bude primjer kako su i \"oni gore\" samo ljudi. dzaba im sve, kad vec u sljedecem momentu mogu da nestanu
‎\"Nakon detaljne dijagnostike utvrđeno je da Crnkić ima dvostruki prelom kičmenog stuba, višestruki prelom potkoljenice i skočnog zgloba, povrede vratne kičme, kontuzione povrede lijevog kuka i karlice, te povrede glave i grudnog koša.\" - Ne mogu ja to sve popamtit, ja ce rec babi da si vec umro.
NA SVE VIJESTI U CRNOJ HRONICI STE ONEMOGUCILI KOMENTARE, OSIM NA OVU! C.R.\'.K.L.I. D.A.B.O.G.D.A. U NAJVECIM MUKAMA!
Nadam se da će se čovjek oporaviti. Zanima me, da li su njegovi vozači krivi? Ko se sreo u saobraćaju sa autom koje ima rotaciju u prednjem braniku, nije se dobro osjećao. Takvu silu i krkanluk nisam još sreo. Gdje to oni tako žure i o kakvim se hitnim pitanjima radi, kada moraš dovesti sebe, putnike i ostale na cesti u opasnost?
Mozes koliko hoces ali neces dokle hoces. Svako na kraju dobije ono sto je zasluzio na ovaj ili na onaj nacin.
Kako vas nije sramota dozvoliti komentare na ovakvu vijest, u.d.b.a.š.k.o. s.m.e.ć.e.!?