Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta su radili inspektori i inspektorat prije ovog napada ""gazde"" na uposlenicu možda bili zadovoljni cifrom
Drustvo je totalno zapisteno…Cestitke za trojku i mlade ministre koji vracaju nadu u bolje sutra i normalan zivot.Volim te Bosno💙
Pa kabadahija bi napao i inspekciju.
Treba neku akciju napraviti pa ovog hoteldziju negdje u mraku sresti da se sam izudara ili da padne niz ztepencie..... vidi kretena st je ovoj curi uradio.... sevap bi bilo ga polomiti
Nije to rjesenje, onda navijamo za bezvlašće. Treba se boriti da on krivično odgovara, i da plati odštetu radnici.
new folder to je jos pride da plati odstetu i krivicno odgovara nakon sto se sam izudara i padne niz stepenice...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zasto ovu informaciju o premlacivanju radnice u Jablanici pisete hijeroglifima da se ne zna sta se pise
Fuj. Pi*ka vam materina. Pricate o nepravilnostima. Covjek prebio radnicu. Korumpirana, uhljebljena stoka... Kao, sad vi nesto doprinosite... Mars!
Uzeo Od Kantona Sarajevo 30000 preko Udruzenja Dobro.Ba i sad lagano do zime pa opet neki projekat
Tvoj posao je da preduhitris ovakve postupke i da obezbijedis postene radne uvjete za sve, a ne da jadna zena dobije batine i da ti onda govoris kako ona i te batine trebaju da budu nekome inspiracija. Konju jedan!
Da nepravilnost...mozes batine dobiti od gazde
Ja mislim da ova skula laze dane dobila batine zbog otkaza....
Da se nije desilo sto se desilo nebi ga kaznili nikad. Pa da zaredaju inspektori redom u svakoj radnji bih nasli nepravilnost. Inspektorima ne treba da ti uopce platu, zaradiju od izdatih kazni.
Nek si se ti fotografisao sa žrtvom. Mogla je izjava i bez fotke, ali ne bi bilo to to
Joj sto ne mogu ove suplje....sad ste kao uocili nepravilnosti kad je frajer dospio u javnost, pa ste onda cekali reakciju javnosti pa onda satro posjete zrtvi i inspekcije...mamu vam pa dokle vise ovih supljatora
Idete samo da se slikajete. Sram vas bilo. Skupljate poene na tuđoj muci.
taj čovjek ima dobre pare u šteku,ima poznanstvo u ovoj korumpiranoj vlasti---narod želi da vidi i čuje javno,kako se završio sudski epilog...a ne da ide sve u zaborav i sve zastari,kao i obično
Nemoj ti žmiro matere ti...
Delić kao musliman ne bi smio prilaziti tako blizu ženi da se nasloni na nju. Mislim strašno. Mogao bi se odreći i dijela zarade od 30.000 KM u korist zaštite žena koje je njegovo udruženje DOBRO.BA dobilo od premijera KS jaUK-a.
Vehabije mogu po 4 zene imat
Deliću, znaš li ko je Dženeta Sarić – Kozić? Ako ne znaš pitaj svoga šefa je li to novinarka na kojoj je on danas brutalno nasrnuo i galamio. Dijete šehida+ novinarka. Samo nek zamisli da je na tom mjestu bila njegova žena a neko tako brutalan bio prema njoj!? Kako bi reagirao???
Treba uzeti jedno 500 jaja i ostaviti ih na suncu petnaestak dana i čekati da manijak otvori hotelUči unutra i sva pokvarena jaja polupati po namještaju zidovima Nikad se neče kutarisati tog smrada Može hotel samo srušiti.