Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma go vna treba protjerati iz BiH
hajmo se svi skupit da se marisemo sa njima... kada skupim raaaju kraj kraj ibrine pekareeee bude cevapa dobro se i popijeee malog nurku saljemo da ga gurne neeeekooo
@slika1 To su nasa BRACA muslimani 🧔🧕👳‍♂️
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mi nismo ni svjesni ali ce ovi migranti predstavljati sve veci problem za nase gradane. Stoga pozivam nadlezne da reaguju sto prije, makar ih sklone sa ulica. Ne moze se proci od njih na svakoj raskrsnici, uzem gradskom dijelu. Ljudi, ovo nece na dobro, REAGUJTE!
@stop nadlezne libo tuki😂
Dobar fajt. Nadam se da je sve ok.
ZAPOSLITE-NEZAPOSLENE SA BIROA DA CUVAJU GRANICE BIH.
Pobili se u vezi kifle
boli muriju k
Evo vec 3 protjerani, jos samo 5497
JOJ JA KONTO SKOCIO FRAJKO PA SPAGOM U ZRAKU DVOJICU NOKAUTIRA
Mogli su te ubiti jarane moj...i neznas kako se zovu ni odakle su..nista..nebi imali koga traziti da je nedao Bog tebi sta bilo..prosla su vremena ta kad se rastavljalo u tuci.Svako neko oruzije ima,a pogotovo ljudi koji su u prolazu i za koje nema traga postojanja uopste. Naj bolhe pozvati policiju i sklonit se.
Migrante u Srbiju nazad
Bakire zemlja te pojela, spasi nas ko Dodik RS
Spaß nas Milorade, volimo Dodika, Allahu daj nam Dodika uzmi SDA I hodze
Ovo nije tuca ovo je grljenje
Svi bi nesta protjerali i lomili . A momak ih sam smiri fino i kulturno . Svaka cast na velikim mudima i na nacinu kako je to uradio.
Niksic rezervni glas za SDA, SBB i DF.
Lagumdzija pokazao muda
Talibanska posla