Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo migranti u svojoj zemlji
DAFEROVICU JESIL PROCITO OVAJ CLANAK KLIXA
@gooUser1584080734 bicemo vrlo brzo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SDA raja , ovi migranti , ja mislim da bi se sada Sefik trebao izvinuti ovome covjeku
Fahro i avaz na Fikretovim respiratorima....vidjeti ces sutra naslovnice ;D
ako nešto ne naprave skakaći, niko neće....
Problematicne smradove, a takvih je 70 posto, deportujte u vukojebine iz kojih su dosli!!!
udario brat na brata hihi
Danas biju nase sugradjane, komsije, drugove, sutra nas, nase majke i sestre. Zalosno je saznanje da smo postali ovako plasljiv narod, da okrecemo glavu u drugu stranu dok nas sutaju u vlastitoj drzavi. Vrijeme je da policija uvede represivnije mjere, ili da dadne odrijesene ruke narodu da se zastiti kako zna i umije. Migrantski teror nad narodom BiH je postao nepodnosljiv. Prekipjelo je odavno.
Sto im nije dao marku.
Domaci prestupnici cine gore stvari. Potreban je veci, placeniji i angazovaniji policijski kadar. Bosnjaci su posjecivali Pakistan ( tokom rata ) i trazili pomoc. Pakistanska drzava je pomagala, a njihov narod koji je zivio u evropskim zemljama je prikupljao i davao novac.
DOSTA NAM JE VISE MIGRANATA KOJIMA SE NE ZNA NI IME A KAMO LI ODAKLE SU SVE. OVA JADNA BOSNA NEMA ZA SVOJE STANOVNISTVO. DO DEPORTACIJE BI IH SVE TREBALO SMIJESTITI U VELELEPNE VIKENDICE, VILE, HOTELE I APARTMANE OD OVIH NA VLASTI KOJI IH DOVEDOSE. ONI DA OSTAJU (MIGRANTI) A NASI MLADI I SVI KOJI NESTO VRIJEDE A MOGU, MORAJU ICI JER OVDJE JE JAD OD ZIVOTA. NI MIGRANTI NE ZELE OSTATI, ALI ETO, NEKOME ODGOVARA DA SU TU.
Postali smo stranci u vlastitoj zemlji. U oktobru svi za Šefikaaaaaa
Šefikova raja
benda li iko ovog Bulevara 2%?...
Hvala Angeli Merkel sto je svojom politikom dovela do ovakvih migracija i problema u Evropi. Da nije njene parole "make it in Germany" i odvodjenja radne snage u Njemacku koja se kasnije preko drustvenih mreza hvali svojim bivsim sugradjanima kako im je lijepo u Njemackoj ni ovi migranti ne bi bili motivisani da sve ovo rade. Ovako razmisljaju "ako je mogao Hamza onda mogu i ja Abdullah u Njemacku".
Dzafere pakuj se i sa bracom u Alzir
i zasto se sad ti klosari po hitnom postupku ne protjeraju u "prijateljski nam i nesvrstani Alžir"????(vec sam pisao za Pakistance, prijatelja nam i hofana!!!)
Došao vakat da moraš nositi bokser da se zaštitiš.
Znaci poceli su i oni nas tuci.