Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu ukrali ,nego oteli.
Tjeraj govna lopovska odakle su i došli.
Hoce li ova nasa vlast cekati da se desi nesto gore da bi reagovalu?
Sve do jednom.. :)
i balkanci su u europi bili cvjećke, čast većini, ali brate u crno su zavii pola EU... ne pravdam ove majmune, konstatujem, lopova u svakoj mahali ima, tako da vjerujem kako nisu svi isti.. Svako od nas zna nekog ko se bavi kriminalom u EU, priznajte!
S kim si, takav si
@1a2b3c Fazon je u tome sto su nasi najbolji ljudi otisli trbuhom za kruhom, a ostali sve lopov do lopova. I ko nije bio lopov morao je postati da bi mogao djecu nahraniti...Tako da ti je argument naglavacke
pravda za migrante 😂
Voli Bosanac Angeline eure i rado bi u Njemacku a ovim migrantima ne bi dao jer su "divljaci". A taj isti Bosanac baca vrece smeca kraj ceste, šporete u rijeku... Gradovi mu vise lice na Kandahar nego na Berlin ali eto on misli da je civilizovani europejac i da ga ga gore rasirenih ruku cekaju. Nije ni jednom ni drugom mjesto gore, imaju svoje drzave , tako misli vise od 70% gradjana EU.
pa to su vasa braca... sto se bunite? zamislite kako je svabama koji inace su se rodili u uredjenoj zemlji i jos moraju ove divljake ugostiti..
@gooUser1583321301 Voli Bosanac Angeline eure i rado bi u Njemacku a ovim migrantima ne bi dao jer su "divljaci". A taj isti Bosanac baca vrece smeca kraj ceste, šporete u rijeku... Gradovi mu vise lice na Kandahar nego na Berlin ali eto on misli da je civilizovani europejac i da ga ga gore rasirenih ruku cekaju. Nije ni jednom ni drugom mjesto gore, imaju svoje drzave , tako misli vise od 70% gradjana EU.
@gooUser1583321301 E jesi biser. "Na njivu, da love divljac"...Odakle divljac na njivama genije ?
Pa to su vaša braća?
Najvjerovatnije migranti... jel to potvrđeno? Nažalost dosta naših Roma prerušavaju se u migrante i iskorištavaju situaciju
sta radi maloljetnik napolju u 12 sati iza ponoći? lopovi takve i čekaju
@gooUser157 Ti si izlazio sa 20 godina? Kriv je klinac, a ne oni koji dopustaju migrantskoj stoci kretanje kud hoce i rade sta zele.
a cekaj jel to ne smije se neko kretati u svom gradu u bilo koje doba noci? i maloljetnicima nije zabranjeno kretanje u bilo koje doba noci-pogledaj zakon- nije preporucljivo ali nije ni zabranjeno.Mijesas to sa ulaskom u klubove i kafice.Sem toga mozda se vracao sa puta uostalom NJEGOV grad. Da je ovo vidjelo drzave svi bi ti "migranti" bili zbrinuti u kasarne,domove i sve objekte koje bi posluzili svrsi...na maksimum 15 dana a onda
Strasno je ovo citati, i vise ni meni nije svejedno u gluho doba noci hodati po Tz. p.s. sta ce maloljetnik u ta doba sam napolju, nije li to zakonom regulisano? nako, samo pitam, za jarana.
@janje_ do mene je, ipak je 16 godina granica, evo sta kaze zakon o prekrsajima javnog reda i mira: "..l) roditelj, usvojilac, odnosno staralac maloljetnika mla|eg od 16 godina starosti koji je od strane policijskog službenika zatečen na javnom mjestu u periodu od 23,00 do 05,00 sati bez nadzora roditelja, usvojioca odnosno staraoca..."
sve to treba protjerati, nije njima mjesto ovdje