Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka Krajišnici od Džaferovića traže da riješi ovu već odavno eskalirajuću ilegalnu migrantsku krizu. On je taj koji je pidržao odmah Pakistance!
Fahru za predsjednika il Fatmira
@MutivodaSA jel dosta trpiti ove klošare da na području USK u protekle tri riječi je zapaljeno preko 30 objekata, počinjeno preko 5000 krivičnih djela, počinjena silovanja, ubistva, neki od najtežih zločina grupno silovanje djeteta u kampu Bira od strane ilegalaca, do kad će politika ovo odobravati do kad, viditel da ionako nikakav život ste nam ovim migrantima dodatno uništili
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dzaferovicu ajde podrzi migrante Izdajico Bosne
Ovo treba sve u zicu strpati i jedno po jedno kucama slati. Mrs
Nema licemjernijeg naroda od Bošnje . Bošnjo ima ubijedljivo najveću dijasporu u svijetu u odnosu na ukupnu populaciju i broj stanovnika , pa smio bi se usudit i reći da nas više živi u svijetu nego u matičnoj domovini i ne samo to nego i dan danas ima najveće stope migracija , san mu je otići u Njemačku da pere guzice i on nešto napada migrante .
@Kriticarrrrrr hahaha koji si ti debil, dabogda migrantima prao guzicu, dok ti servisiraju kćer. Smrade retardirani, bosanci rade, a ovaj šljam će ti guzit ženu i kćer. I treba jer si glup
Jel ovo finansiraju gradjani BiH
SDA masovno uvozi migrante da bi ojacala glasacko tijelo.
to srbi pale,kakvi migranti.Čista četnička posla
Hvala mami Merkel sto je namamila pola Balkana u Njemackoj svojom parolom "Make it in Germany" , a i ovih par miliona migranata koji su "zapeli" na polupraznom Balkanu i pocinju polako da divljaju. Lijepi desnicari i parola "tudje necemo, svoje nedamo", ne zasluzuje svako blagostanje, ni Balkanci ni Pakistanci.
U tekstu pise "izbjeglice". Ispravka, to nisu izbjeglice to su ekonomski migranti ili osobe koje bjeze od zakona u svojim zemljama. Izbjeglice su nesto drugo i nemojte to mijesati!!!
1000% arapi 🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱
I naravno niko nista.
A gdje je nasa vojska da zastiti glavni grad BiH Sarajevo, Bihac, Veliku Kladusu....ima ih na hiljade. Neka idu dalje gdje su krenulu ili se vracaju odakle su dosli, inace ce se ubrzo promijeniti demografska slika BiH. Nasa dijeca MORAJU van BiH a ovamo trpaju njih. Pa dokle vise....
Račun poijeliti na slijedeće adrese: IZBiH, SDA i klerofašistički portal saff.ba!
Ovi sto su van kampa su zlatni kakvi su po kampovima. Tu vladaju bande, starjesine i razni sumnjivi likovi. Zato ovi mirniji bjeze iz kampova.
Istjerajte ih na ovu kisu smradove..Pa i nama ne moze gore biti pa ne trcimo kroz sume tj.bjezite kroz sume umjesto da gradite onp sto ste izazvali i ono sto ste trazili sad pravute..Nismo ni mi bjezali iz BiH..niti cu ikad pobjeci..Mogu samo u tabutu napustiti svoju Drzavu..Mrs kuci nazad .
Pa dobro sto vise ne deportuju tu gamad.
Fizičari i kemičari se posvađali na kojoj temperaturi gori guma?