Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nije bezveze, doklincilo narodu, jarane prilaze momcima djevojkama traze, prodaju one maramice samo sto ti se u facu ne uvali kad prodaje, a o onim na semaforima i kod meka da ne pricam, neku noc su mi cijelo auto izmljackali rukama jer njsam htio maramice kupiti, a ispred meka samo sto se na haubu nr popne.
@migrantsyriauskbih pa sta sad treba ga ubit sto prosi jel ? Bože sačuvaj hahaha
@migrantsyriauskbih moj ljubimac auto a kako je zaradjeno
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sve ih treba vratiti odakle su dosli. Bace dokumente i daju lazna imena.
naoruzat ih odma i kad uzmemo bl beograd nek im karaju mamice bele. a hrvatima ima da karaju sestrice
Nije s razlogom sigurno, meni su pokusali ukrasti telefon u SCCu sreca pa sam na vrijeme reagovala
Sve to treba dole u rezervat smjestiti u Hadžiće i u karantin a ne da se vozaju besplatno tramvajem do grada da prose po danu i prodaju maramice i sl. pa nazad tramvajem dole.
Sve to treba istjerati, ako ih ne istjeramo oni ce nas. Gadi mi se proc ulicom koliko ih je.
djes se u rajvosa mangupirat,,
Migrantima Nikad dosadno kad me ubadaju made kurave ubadaju se medjusobno
@JopetBaBrezRazloga jopet Telefon zeza mislijo rec migrantima Nikad dosadno kad ne ubadaju nase kurave ubadaju se medjusobno
na semaforu kod socijalnog primjećujem njihove medjusobne žustre rasprave, vjerovatno se svađaju oko teritorije za prošnju sa maramicama-i samo da upitam vlast, policiju: šta će strana osoba ((boktepitajodakle) bez dokumenata slobodno na ulici, i zar prošnja , zapravo, nije zabranjena i kažnjiva??
@le_civor dok ih se ne počne mlatit, neće biti mira. Onako, milicijski, znao je drug tito
Šta nova vlada ;-) radi na sklanjanju ovih odično organizovanih mladih arapskih vojnih obveznika sa sarajevskih ulica i raskrsnica?Možete misliti koja je to sila kad je sklonila profesionalne sarajevske prosjake sa raskrsnica za koje se plaćao reket 5.000 KM mjesečno?Mijenjaju se stranke na vlasti,mijenjaju se ministri i policijski komesari al˙ prosjaci (uvijek isti) rade li,rade!
@kmotr pa cekamo mobilizaciju i oni ce dobit oruzje
Sve bi,ja to fino sakupio na jedno mjesto...parkir'o 5 aviJona na aerodrom,potrpao u iste i deportovao u matične zemlje... ćao zdravo....ha ya !!!!
@Mahalac Ne ka'e aerodrom nego aJerodrom
Bila je i masovna tuca u Sedra centru za familije prije 2 noci. Ovoj bandi nema kraja, samo naviru i dalje. Svaka cast HR policiji.
@inbox samo mlatit stoku
Pređe ilegalno granicu, nema nikakvih dokumenata, i nosa nož ko Tarzan. Mene zaustave sa kolima u pola 10 naveče i oduzmu mi čakiju za koju nisam ni znao da je u autu.
@Tovarish2020 Koga moja cakija ubode ne treba mu ni hljeba ni vode
Migranti vs Romi za najbolje prosjacke lokacije u gradu.
Jos malo ako nekupis namara ce te.Koje ba maramice.Nisu semafori mjesta za prodavat. Idi na jacapi pa tali.
bila sam izbjeglica i znam kako je imati pa nemati, često dam marku i nikad ne uzmem papirne maramice, a ponekad i pet ili deset KM dam............ halalim................ jer i danas sam raseljena, ko nije bio nezna kako je to......... nisu pobjegli od dobroda
@lajkovana -mozda jesi bila al' garant nisi bacila dokumnete ni prosila na semaforima. povedi nekog kuci pa ga nahrani, kad si tako dobre duse.
@lajkovana takve popuzt tebe treba mlatit ko njih. Šugo, pomaže tom ološu