Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dbr institucija ne daju na svoje !
@Velez Kako nepriznava kad na referendumu 1992. 64% je reklo DA nezavisnosti
Ja jedino znam da nam ovi svaki dan prave velika sranja. Dilaju, drogiraju se, piju, tuku se i da ne nabrajam jos. Svaki dan neko sranje sa njima. Ali MUP nista ne radi po tom pitanju jer je sigurnosna situacija zadovoljavajuca 😘
Ovaj migrant u moru ostalih je bar kulturan za razliku od ostalih. Lijepo te pita mozeš li mu pomoći, ako nemaš lijepo te pusti. a ne ko neki da hodaju iza tebe.
vi ste svi retardirani,samo znate gledati pravo,niste svjesni izgleda da je nedavno ovko i nama bilo,sta mislis jesi li ti drugim ljudima smetao,saberi se,pola njih su bili djeca kada su od majki otisli,nemaju jebeno mjesto za spavnje zbog nase usrane bosne,sramite se,samo da mi je vas vidjeti 1 dan na njihovom mjestu,pocjepani hodaju ulicama gladi,izmoreni i prestraseni,a vi svi tako oholo zelite da se rjesite njih,i oni su od krvi i mesa nisu zidovi
Pocelo je poceloooo! Svako ce mu dati hrane ili nesto novca al kad se otima od gradjana onda ovako treba da zavrsi.
Jado se našo na pogresnom mjestu u pogrešno vrijeme
Ko zna i zivi na dobrinji zna da ovaj migrant nije najveci problem. Zasto je zboden pa ima policija pa nek trazi. S druge strane...policija nek malo vise obilazi. Juce sam dva narkomana otjerao ispred zgrade...nek se fiksaju negdje drugo, al tako bi svi trebali raditi. Otjerat govna. Necu da mi se djeca igraju oko sprica. I onaj sto trazi marku kad ti se unese u lice. Prepada ljude...ah da vidim ga juce celav. Policija malo vise obilazaka. Ne sjedite u bivsem Turbu samo da bi platu dobili.
Grmalji, maknite covjeka sa trotoara...i izvadite ruke iz djepova!!
Zboden? Sabite jesi'l to ti i na klixu
Korektno ucinjeno.
Potukli se oko bureka
Treba ih sve zbost
M Ma jebi ga
NAS DOCO KAO GLAVNA MEDICINSKA POMOC BRAVO DOCO MAJSTORE !!!
boze sacuvaj
Ka’e bio liku dužan i lik ga našao sad u Bosni xd