Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja bih to po kratkom postupku, jesil bila trudna- Da, jesil rodila zdravo djete-Da, jesil bila sama kad je smrt nastupila-Da, Hvala lijepo Dovidjenja. Kakvo sudjenje kakvo sto, za takve stvari nema sudjenja niti pravde za nju. Meni samo nisu jasni ti roditelji koji nisu shvatili da je trudna bila, ili sta je sa tim ko joj je djete napravio i on snosi krivicu, nije je sigurno polen oplodio... kavih bolesnih umova ima na ovom svijetu!
prokleta bila, znala si ga napravit, a kad se rodilo smetalo je. šta je nevino dijete krivo. bolje bi mu bilo i u domu ali ti si htjela da sačuvaš "obraz" pred "čaršijom". smrtna kazna je preblaga za ove djecoubice
Cuj prokleta bila, a snosi li darovatelj SJEMENA odgovornost???????? Oboje su odgovorni i njega treba naci
nije djevica Marija pa cudom oplodjena bahhh
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zna li neko da li je iza rešetaka N.B. koja je 2011. počinila sličan zločin? Rodila je bebu koju je 12 puta ubola nožem i bacila je u poljski WC.
daj yebo te, sta je to?! 12 puta je ubola??? stomak mi se okrenuo naopako... pa je li joj bilo sudjenje? o, boze, ima li srca i pameti ikako? joj, uzasa...
...sirom svijeta se desavaju ovakve stvari...negativnost isplivala na povrsinu..
...ovu spodobu bi treb'o mrak da proguta......
Imam neki osjecaj da su joj roditelji upetljani u ovo,mozda su ga oni i ubili.
Možda je sve bilo u samoodbrani
Jooj crnjaka 😓 ali i ja ne kontam ko je ubio neduzno bice ako nije ona.. Sto ne kaze ?....
za voznju auta ti treba dozvola, za zaposlenje ti treba ljekarsko uvjerenje, za svaku najmanju glupost ti treba dozvola nekog nadleznog organa, samo dijete svaka budala moze i napraviti i roditi... i ubiti, ocito. ja kao majka, ne mogu uopce pojmiti ni zamisliti da rodis malo zivo bice, i da ga potom ubijes. eee, pa cak i IDIL i spaljivanje covjeka mi je lakse svariti, ovo moj mozak ne moze i ne zeli razumjeti. Ali, andjele mali, ko te je rodio i kakav bi tvoj zivot kasnije bio, sad si sigurno na boljem mjestu.
Podrzavas spaljivanje covjeka od strane IDIL'a?
Giljotina, malo li je za nju!!
Rascerecio bih ja nju na istom tom vilsonovom gdje je ostavila dijete stavio natpis pored sta je uradila i pustio da joj narod presudi.