Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu dusu grijesit i ne znam uopste je li on ali ima jedan debil sa istim ovakvim Mercedesom koji vec mjesecima vozi ko Takuma Sato po carsiji. Ako je to on onda je ovo na dusu svih onih policajaca koji redovno okrecu glavu i koje podmiti za cenera.
Naša policija nikakve preventivne aktivnosti ne provodi.
Ovo je sramota i nazvati mercedesom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovog majmuna su uocili svi zenicani koji izlaze iz kuce. Danima konstantno divljanje i dokazivanje samom sebi da je veci muskarac nego bi se to reklo po auticu koji vozi. Tacno sam se sekirala da bi se ovako nesto moglo desiti kad god bih ga srela kako ulijece i izlijece iz ulica pod skripom guma. Izgleda da se nadlezni bas nisu sekirali.. odavno je trebao biti uklonjen sa cesta. Dobro je Jimmy napisao.. ovo ide prvenstveno na dusu nadleznima!
Sto ne pokosi 4 bandere gubaru jedan
aaaauuu rodjooo hoces najebat... pa kod nas se smije samo tri udarit u istom danu . bgm si se preracunao
saobraćaj se oteo kontroli, svi za volanom, nazalost
Hapse narod sto kopira knjige..
Jel isilovac
Ne cudi, svaki dan pjesaci 20 metara od pjesackog prelaze kuda im je cejf, jos su poceli izmedju auta prolaziti dok stoje na crvenom ili prilaze semaforu, a pjesacki pred nosom... nedavno gledam, na pjesackom crveno, zena prelazi i prolazi pored policajca hladno dok on ceka zeleno, covjek je opominje, njoj svejedno, ko da se cudi sto joj se uopste obraca...
Sto bolji auto to gora vjerovatnoca da vozac postuje saobracajne propise i propise osnovne kulture. Bahate seljacine dzaba vam Mercedes kada ste jad i bijeda od ljudi.
@karanana4 Ja ne vozim Yugo no i da vozim sta sada? Bar ga vozim ka covjek a ne ka sa lanca pusten ker.
Klasično od pješaka "pješački prelaz je mora mi stati" a to što neko može biti pijan, drogiran, da mu nešto skrene pažnju to niko ne jebe ni pet posto.
upravu si..a ovih 8 konja neka slobodno stanu na pješaćki kada naiđe budala pijana
da nije selefija bog te mazno?
@DeathInTheAfternoon zar ima sandza u zenici? ja konto samo ih ima u sarajevu