Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je lijepo kad procitam da se neko potukao na sake, a da nisu radili pistolji. Zivjela prava marisana. Samo pi*ke nose oruzje.
Kako da nije lijepo , danas sake a sutra ce biti pistolji .I ova djeca sto su se tukla danas , sutra ce biti mafija ili fukara koja ce te zbosti za marku .....
Popili gimnazijalci sok vise odma belaj
Bez Titine Milicije nista prvo te prebije pa onda pita sta je bilo jer za ovkve stvari svi su podijednako krivi cisto stvaranje nereda. Masovne tuce se organizuju na mijestima van naseljenosti ako neko ima MUDA.
pisam vam se vise usta sa tom titinom politikom i rahatlukom tim robovali za 300 marakan i tim spavanjem po parkovima i svim ti obica bjeda ste bili po selima svi bili stoku cuvali ako uspijes odskolovat djete super zensku djecu niste smjeli školovati i to vam bilo supet FUJ
@astromaut Slozicu se da su to prosla vremena i da ih ne treba potezati u svakoj raspravi. . No za skolovanje (narocito zenske djece) lupas samo tako.
Nea degeneka bez Rasima Smajica😂
Jebes "masovnu" tucu, gdje je jednoj osobi samo ruka povrijedjena... bolje da ste stavili naslov, "naguravanje" srednjoskolaca ispred Queena... ili "na casu tjelesnog momak povrijedio ruku"...
@afterparty biJo jel ??? hahaah ne znam tu rijec tako da ti ne mogu odg na pitanje :)
ubiće hina madrid iz reala
Kakva je to masovna tučnjava, a samo jedna osoba povrijeđena. Kao da su se tukli fanovi i protivnici onog malog pederčića Deena Backovića....čime su se udarali ...tašnama i šeširima???????????????????????????
ja masovne tuce i prdimahovine.samo jedna osoba lakse povrijedjena 😊
Izgleda da su Horde Zla prebile na šake kone :)
pun mjesec!
Jel' jest ?! Osjeti se u nesto zraku ...
@GirlfromIpanema sutra je pun :D
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Prvo sam se zabrinula, a onda sam vidjela pojam 'srednjoškolci'
sta vam rekoh jučer, otišlo sve u pm
Joj djeco draga sto ste glupi eto sto vam ovo treba?
Sreli se Klixasi
Potukli se fasisti i antifasisti..