Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja, ove majmune vozajte u hitnoj, a kad mom ocu treba hitna onda nema vozila..
Palijativna njega ne spada u domen hitne pomoći
Crno-bijela bosnjacka posla
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Da se ja pobijem u Alžiru još bi me i bolničar zgazio a rijamu silovala Kakve smo mi budale
Opet ulica Munira Gavrankapetanovica kod pijace na Stupu opet ista kuca. Fakat je doslo vrijeme da ih se pohapsi i nabije nogom iz drzave. Dosta ih je vise. Nisu ovo nikakve izbjeglice vec kriminalci iz Alzira
Oh ovo vise nikako nije dobro. Migranti su na svakom cosku, klupi, treba hitno ove ilegalne poslati nazad....neugodno nam je svima. Ispred BBI centra nekoliko migranata je zauzelo teren i u slucaju da neki slucajni migrant zaluta, dobije batine od ovih jer im uzurpira `njihiv` teren. Ovo treba hitno rjesavati
Kad se negativno obratim po pitanju migranata, dozivis napade sa svih strana. Ljudi, ovo se ne smije sazaljavati zato sto su mislimaki. Od kako je oba rulja dosla ne mozes se slobodno kretati gradom, sto dalje ovu bagru iz evrope tjerati.
Kao što sam već jedno napisao...sve skupiti na jedno mjesto,organizovati prevoz do aerodroma...na istom parkirati (ako treba) 10 aviJona,sve fino vratiti u zemlje iz kojih dolaze !!!!!!
I ovi ispred BBI centra se stalno tuku....
U Sarajevu se nikada nije govorilo "tučnjava", nego "tuča". Šta se preko noći desilo ?
Postalo je ne moguce hodati ulicama ovog grada ili voziti auto. Na svakom cosku te ceka migrant ili prosjak. Danas mi je roku od 4-5 sati prislo 15tak migranata. Samo da pocnu ujedati ljude i bilo bi kao zombie film.
Bradr bradr, sistr sistr ... a karlovacka se kupuje u Bingu. .... "please 1 mark for food, hrana" ,,, a 20 minuta kasnije pusi cigaru iza Konzuma.
Ovo je tačno jer radim u trgovini i viđam te scene svaki dan.
kada mislite taj olos ukloniti sa ulica?
@Gradskodete Sa time se stvarno slažem...
Drage Sarajlije i Bosnjaci, SDA uvjek misli na vas. Klepili su pare od MZ za prijem dragih vam gostiju i sada je na vama da se strpite koju godinu dok ne naviknete jedni na druge.
Pohapsiti i protjerati u matične zemlje. U slučaju pružanja otpora, dobro naderati snimiti i okačiti na njihove profile, neka vide i ostali. I neka policija ne se.. kako je bezbjedonosna situacija na dobrom nivou. Nemojte da ljiljani rješavaju. Ako nas krene, nećemo znati stati.
@Mirsoamerikanac oooo ljiljane nisam te prpoznao
ponavljam po stoti put. treba tuci one koji im daju sadaku po semaforima.
Uvedite policijski sat za migrante u Sarajevu.. ...svi smo mi to nekad bili, mada i sad nismo daleko od toga, pa smo se ponasali prema zakonima drzave gdje se trenutno nalazimo....
ima neki sandžokan , ima kuću kod penija i iznajmljuje im, čoek hotelijer
pošto čuo po to prod~o
Šta nova vlada ;-) radi na sklanjanju ovih odično organizovanih mladih arapskih vojnih obveznika sa sarajevskih ulica i raskrsnica?Možete misliti koja je to sila kad je sklonila profesionalne sarajevske prosjake sa raskrsnica za koje se plaćao reket 5.000 KM mjesečno?Mijenjaju se stranke na vlasti,mijenjaju se ministri i policijski komesari al˙ prosjaci (uvijek isti) rade li,rade!
Nadam se da su pri ulasku u BiH imali svi po 150 maraka po danu za boravak.