Napad na kuće, automobil, osobe...
0
Masovna tuča u Hadžićima, uhapšene 23 osobe
Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Celo selo smrce belo
23. lica 5. bejzbol palica,4.noža,tri boxera, dva pištolja ... na lice mjesta izasle dvije patrole (4.policajca) nakon par minuta Jedinica za podrsku MUP-a KS sa 15. pripadnika sa kolegama iz PS. Ilidža i Novi Grad (12.pripadnika) ....
Povratak cigana
Dobro su prošli !!! Šta da je to bilo po danu ?
sta ucini crni gavrane, gavrane, pojeo te mrak crni
evo sta je bilo... cigani su dobili batine... krali, pljackali pare njihovoj djeci, pa se mjestani okupili i ubili brasno u ciganima... sto se mene tice OVOGA NAM TREBA JOS... UBIT CIGANE
sve prezimena sa B.. njih masa na 3-4 covjeka napali ... LoL
sta hoce ovi hadzicanin,predali su hadzice bez ispaljenog metka.gdje su boravili 4 godine?ja vam porucujem da udaljenost nije ni 15 ni 20 km,nego 5 minuta voznje.svako ko misli da smo to uradili iz obijesti dabogda mu sutra za komsiju dosle osobe poput ovih.kradu opijaju se,provociraju.koliko vam je poznato da jedan od njih lezi u zatvoru zbog toga sto je opljackao dzamiju.to sto su pretukli momka bila je samo kap koja je prelila casu.mi zivimo u tom mjestu vec unazad 100 godina,a oni jucer dosli i izigravaju nesto.e to nece da moze tako.jadni starac nije nista kriv,nasao se u pogresno vrijeme na pogresnom mjestu.\"TUĐE NECEMO,SVOJE NEDAMO\".
je li iko vidio perhana?
sto trazili to dobili slozna braca uradili sto su trebali
svaka cast
...dabogda ti cigani oko kuce kolo vodili,rodjaka/brata/sestru ti opalili autom pa da te vidimo bil bio tolerantan ;)
tolerantne sarajlije, da vidim kako ćete osuti nacističku paljbu po Ciganima, kako ćete zakukati za hitlerom i što vas nije riješio problema s Firaunima. ne moram ni otvarati komentare, već znam i šta pišu, čak i šta KO piše, i koliko će lajkova dobiti neki rasistički retardi.
osobe sa prezimenom b su vrlo pozitivni ljudi,zive na oseniku i vrlo su slozni,njima su dali one cigane iz butmira što su ih otjerali,a ovi cigani su bgm puno dignuti ....kradu,svasta rade...i treba ih nalupat..gdje god dodju belaj je ;) BUZE UZ VAS SMO!
Nasli su penzionera covjeka da povrijede i napadaju do te mjere da je pitanje hoce li prezivjeti , bruka i sramota!!!!!
napile se delije i kazinu baru demolirale i kakav resnik to bilo na oseniku selu junaka
a ovoj sto kaze da \'\'zivi u hadzice\'\' porucujem da se hadzici eksponiraju kao mjesto doseljenika pridoslica od kojih vecina nema ni posla ni skole, a tarcin je mjesto starosjedilaca i da - seljaka koji posteno zive, gdje ima i skolovanih i pametnih ljudi koji su tim istim iz hadzica dali smjestaj kad su pobjegli iz opkoljenih hadzica. ako se tuku to je njihova stvar. u tarcinu makar nije bilo rata i tarcinci nisu vjerovali agresoru kao ovi \'hadjicani\'\'. ad acta!