Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je danas sa Tuzlom jbt...
svasta sigurnosna situacija u bih zadovoljavajuca neka nam je bog na pomoi
Armir nije bio armiran...
Bjež'te ljudi...IMATE SAMO JEDAN ŽIVOT !!!! Pustite vi priče Hodža i Popova džennet/raj, džehennem/pakao, reinkarnacija, nema od toga ništa. Jednom se živi i to je to, pa zar politički polupismeni kreteni život da vam uzmu. HEJ...ŽIVOTE VAM KRADU !!!
Pa kada je zakon kao ona stvar u penzionera onda je normalno sve sto se desava.
kamatarska posla
A čuj ''ovi'' što pucaju u potkoljenice nekada i promaše pa pogode i stomak. La(h)ko je reči pucajte u potkoljenice to je lakša tjelesna ozčjeda i slijedi simbolična sankcija, hajde uvijek pogodi noge.
Ma ne idem ni u wc bez 9mm,ovo vise nije normalno...
@VelikaBH Hahhaha Tuzla
Pa i nisi nešto "naoružan". Ja u wc ne idem bez 18cm.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)