Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro da niko nije povrijeđen ali kako ih niko nije vidio? Kako niko nije vidio frajera sa maskom kako ulazi ili izlazi iz objekta? Kako nemaju kamere ispred i mozda od objekata pred kojima se nalazio prije nago je dosao u apoteku da se fino vidi gdje je bio bez maske da se sazna ko je u pm.
BENJO mali,izasao pa sad da nadoknadi,rialiti brate.
Evo danas vjerovatno iz Svrakinog PU , policija znaci ispred mene ide tranzitom i kamion im skerenu na Hifu preko punu i pored znaka da je skretanje lijevo zabranjeno i nista , mrsko im ? hajde i to kada pred skretanj za Dobrinju preko pune likovi skrenuse da se pozdrave sa drugom patrolom nit je pod rotacijom nit kakva akcija., a nit ta druga patrola da sta kaze....debelo u policij treba moral da se uvede , po meni kome je mrsko da radi i da bude i sam primjer drugima otkaz momentalni.
@MilyWay Jednom tako zaustavili moju mamu jer je isla 10 km preko ogranicenja. Prozuji dok su joj pokazivali na onom govnetu auto znaci nisi ga mogao ni vidjeti kaze mama "jel vi mene zajebavate njega pustate" kaze policajac "ne bude zaustavljen ko vozi brzo nego ko nema srece.
dva slucajna
Da je za propisno parkiranje da ti kaznu napišu tu su eksperti a to sto raji kradu auta svaku noc,pljačkaju,otimaju i zastrašivaju narod to nema veze