Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ilijas je industrijski grad izgrađen jos 30ih godina XX stoljeca! Welika opcina sa oko 10 mjesnih zajednica u njoj, pripada Sarajevskom kantonu, ima najwise zelenih powrsina i to je najcisci grad u BiH, rije rata je bio najcisci grad Jugoslavije! To je mirna sredina, kao stworena za odgajanje djece i za miran bracni zivot! Ima 2 osnowne skole, srednju skolu, dom kulture, sportski centar, stadon i gradski fudbalski klub, jos od prije rata, 2 rijeke koje proticu kroz njega! U ratu je dao i prewise boraca! Zato, swe ignorantske neznalice koje imaju nesto da kazu o Ilijasu, bolje im je da su upoznati sa time sto gowore, u suprotnom ispadaju budale, predmet zajebancije! Niko ne woli neznalice koje supljom pokusawaju biti zanimljiwi!
ko jos zlataru u ilijasu drzi???
nije 26 neko 126 Ilijaške brigade,brigade koja je držala ogromno područje,jedina brigada koja je imala više poginulih a da s eo njoj manje zna.
Vrati nam se druže Tito, uništi ove kriminalce !!!
Ma šta stalno zoveš Titu, pokušaj ti nešto !?
Sam ne mogu ništa !!! Potrebno mi je više ljudi, za planove koje ja imam !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)