Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
https://avaz.ba/vijesti/bih/408188/izetbegovic-nas-nece-uvuci-u-prljavu-izbornu-kampanju
Nesreće se svugdje dešavaju, samo kod nas je to normalna pojava. Žali Bože običnih ljudi koji nastradaše, a ko će odgovarati?
I pored masinovodja koji su trebali vozom da upravljaju, izgleda da se je voz kretao bez kontrole jer su masinovodje bile zabavljene nekim drugim stvarima ili su zaspali.
@mirsadgluhovic istina je da je ovaj voz iz pravca Mostara vozio 80km/h na dijelu gdje je 30km/h ogranicenje, ali ti to ne daje za pravo da dajes zakljucke sta su masinovodje radile. Mozda je jedan odmarao nazad u kabini a ovom sto je vozio pozlilo/srce otkazalo ili nesto slicno. Zato suti i poklopi se u tom cumezu.
zahvali se Alij i SDA sto strucnjake postavi.
pa ja bi se zahvalio tvojoj majci sto je takvog idiota rodila
Ostaje pitanje kako ovi ostali nisu pokusali iskocit.