Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka je ...
Tip je miroljubiv , izgleda ko neko koga su slucajno doveli sa Univerzitetske Biblioteke
To je ono sto je Milorad Dodik vrijedjao novinare BN Televizije pa i sam Klix je napadao i vrijedjao nazivajuci ga neprijateljskim medijem za rs. Laktasenko je svojom retorikom protiv Davora Dragicevica izazvao nasilje isto kao sto je rekao da Bosnjaci ponovo okupiraju Podrinje, ili kao sto je rekao da hodza arlauce sa dzamije, pa pada cijena nekretnina Srbima cije kuce i stanovi su u blizini dzamije. Odmah neki fasista uzeo pistolj i pucao na Ferhadija dzamiju nakon tih Dodikovih rijeci
a ko je to naručio i angažirao ovog "facius non intelektualis"??? to je pitanje svih pitanja!
Hrk,🤮 ružna faceta🤪
Šta mu dođe Zdravko Čolić ?
Smijesna presuda, kao i vecina drugih, rekao bih stimulativna.
“ nastavili udarati svjesni da nanoseći više udaraca metalnim palicama u glavu, kao vitalni organ, oštećenom mogu prouzrokovati i smrtonosne povrede“ .... i samo 5 godina!?
A ko je naručilac?! Ovaj sa slike mi baš djeluje inteligentan da djeluje samostalno!