Jučer oko 18 sati
0
Manji požar na stadionu Grbavica
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta vam je pitari, koji vam je k****. Vi za Grbavicu kažete da je kokošinjac, a vi ni nemate stadion.
Da i ja navijam za zelja i tu sam nashao sebi slicne koje je ko i mene komsija dirao po guzovima i poshlje mi ga sjuzio.Odtada sam na juznoj tribini.Pozar smo napravili ja i igraci zelja kad smo partijali tj przili virsle.Molim vas nemojte me tuziti jer sam ja bolesnik-manijak zlostavljano dijete.Ja sam jad.
ne seri dok voz stoji posraces malog zeljeznicara :p Nekada davno u dolini cupova posrao se medo, Od tih silnih govana nastao je zeljo, Kraj te male uvale vozio je chiro, Od tad svaki manijak po k...cu me dir\'o.
pitari hahahahhaha sto nije izgorio haha kako ste jadni .. DA SAM PITAR JA NE BI IMO SNA NE BI SPAVO JA ZBOG TOG ZELJE !!!!!!
Hahaha... Kud ne izgori u pm !!!! Slijedci put klotzevi dinamita ponesite :d!!
jaoo,ne mozes vjerovati o kakvim uspjesima je rijec.jos malo nece se ni znati ko igra na tom kokosinjcu!!!
koji je ovo put da grbavica gori? a sta ce jadnici, mi smo im morali u ratu oslobadjati stadion, na kojem je drvo izraslo na sredini terena (trebali su ga ostaviti)
Kako papci sa Bara jedva docekaju da se jave.. mali ste i jadni
...na ovom kokosinjcu su postignuti uspjesi o kojima pitari mogu samo sanjati tako da su ti komentari smijesni i suvisni:)))
LOL sta se vise nece desiti s ovim kokosinjcem hahahahahahaaaaa
DAJ MI MAJKO SIBICU I KANTU BENZINA, DA ZAPALIM GRBAVICU, DA NE BUDE ZIMA
garant pitari