Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e govanna od navijaca................
ja samo navijam preko televizije tako da ne spadam tu. i imal lajkovanu facebook stranicu
Da je murja pucala na njih bilo bi opet aj pravda za ovog pravda za onog...stoka
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
...e, papaka majko mila, samo brukaju i klub, i ljude koji zaista navijaju....
Pitarske pussy
divovi.... šljivovi.....
biće sarajvo jope šampijon......
fudbal je vrlo nezdrava (bolesna) aktivnost jednog broja zemaljskih mužjaka...
Šta ces, djeca otvorila pivu i misle ne može im niko ništa, a kad su nasrnuli na konduktera, čovjek ih razbaca k'o džubre po njivi. I informacija za novinare klixa, kondukter uopšte nije povrijeđen, nego je povrijeđeno nekoliko tih "huligana".
Pa je onda poslije vjerojatno ova ista "manja" skupina " navijača " izazvala prekid utakmice u Konjicu. Sve komplet je policija trebala zadržat bar do završetka utakmice a ne ovako, pustili ih da još jedan put u istom danu naruše javni red i mir. Po meni čist promašaj i pogreška policije.
Balavurdiju samo penderkom preko ledja
Ma da, cekali policiju da dodje pa napali konduktera, a steta ce im garant bit u hiljadama maraka:-P ? A ovo nisu navijaci nego neki nezreli i neizivljeni likovi kakvih svugdje ima, takvi nam ne trebaju.
A sramite se , do sad sam vas podrzavao al vidim da ste i vi jos jedna zatucana "navijacka" grupa
udarna vijest koda su izveli minobacački napad...
ova stanica u hadzicima izgleda romanticno, steta da ne obnavljaju ovakve gradjevine. a i ovaj korov po sinama se je mogao ocistiti ispred stanice, to ne kosta nista, samo malo dobre volje.
Osudjujem svako nasilje ali moram ovo istaći : SELJOVCI NAPUŠITE NAM SE KURCA BORDO BIJELOG
eto horde ispadose ono sve naj gore a ovi sa komentarima naj pametniji ...mada ste mozda i gori....a inace navijaci sarajeva dolaze iz urbane sredine i sram VAS bilo kad spominjete pucanje i samim tim vrijedjate NASEG VEDRANA ...SRAM DA VAS BUDE SELJACINE KOJE STE SE NAKOTILI U NASEM PITARSKOM GRADU svaka cast pravim manijacima - volim zelju volim sarajevo...
e pa Dendi, ako su ti ovi urbani, kako li tek izgledaju zatucani provincijalci ???? Promisli malo prije nego napišeš komentar. Mislim da huligane bilo koje vrste i naviječe bilo kojeg kluba koji prave ovakve nerede nema smisla i degutantno je braniti ih !!!
čuj u 7 i 15 krenuli a utakmica u 4 popodne,ono englezi oni,pa idite u banjaluku pa se kurčite,kazne bi ja vama po 5 glava pa da se fatate za glavu,na konduktera 20 na 1 to su te horde zla koje ultrasi ganjaju po konjicu
mangupiranje