Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je..m te u pravopis, i ti se takav nepismen našao da pišeš članke...
Sta ce srbijanac u vukojebini???
Dosao da vidi da je Republika Sumska jedno slijepo crijevo Europe i da se uvjeri da Vucic ne zeli da kooperira sa Dodikom.
Pitali jednog Bošnjaka da kaže jednu želju, ali da će tu želju njegovom komšiji Srbinu ostvariti dvostruko. Poželio je da mu iskopaju oko.
Maloljetnik s pala nanio teške povrede 16-godišnjaku iz Srbije...evo naslova dok ne poprave,znaci kvazi-novinarcici skrabaju k'o narkoman po javnom wc-u!!!
samo se bijte medjusobne genocidasi
bolje vam je to jer kad vas se bosnjak docepa kukacete zato st se niste sami rjesili ;)
Gospodo iz redakcije... Pale se pisu velikim slovom!!! Ne treba te da mi zahvaljujete.
U federaciji gradovi iz RS-a se pisu malim slovom
@Esad , Pale nisu grad nego opstina.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kmeeeeeeeeee krscanska gamad ovako slavi izmisljene praznike kmeeeeeeeeeeeeeee
kmeeeeeeeeeeeeeee krscaninu pedofilu kmeeeeeeeeeeeeeeeeee
stvarno si idiot
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel gavrilo
Srbin:Šta ima bre? Paljanin: Hebo te bre,ovo je Bosna kaže se ba ! Srbin: Beži bre Paljanin :Hebat ću ti mater sada ! Izbila tuče,Paljanin razbio srbina ko džezvu i poručio :''Mrš u šumadiju ,papak jedan ''