Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je istina to sto majka djecaka kaze, ja mislim da on apsolutno nema za sta da odgovara. Ja bih mu se i zahvalio sto je takvu osobu sklonio sa ulice za sva vremena. Policija u slicnim situacijama cesto nista ne poduzima, pa nam samim tim kao jedini izbor ostavlja da se sami branimo od slicnih nasilnika.
stvar je prosta, po novom zakonu o maloljetnickom prestupnistvu a i radi se o mladjem maloljetniku,pa da je imao i umišljaj ne bi ga mogli zatvoriti, a ovdje se jos radi o samoodbrani. još ako je istina da je branio brata, halali vjera!
Bilo bi lijepo da policija KS da detaljan i ispravan izvještaj novinarima da bi isti prenijeli istinu. Istina je da je jedno lice ubijeno, a kako i zasto je doslo do toga, ko su ubojice, gdje su krenuli, ko je koga zaustavio, ko je imao sjekiru, ko su im roditelji, da li su ubijeni i ubojica bili skloni problemima itd, itd...
@admiradmiradmir evo da ti ja odgovorim. Dvojica djecaka krenuli u DZAMIJU na aksam. Pri tom su ih ovi romi čitaj CIGANI zaustavili i udare po licu sa sjekirom ovog momka od 17 god. I pri tom ga brat odbranio uzeo sjekiru i ubio cigana!! Nek je odbranio brata!! Puna podrška!!
Licno znam da je romska porodica Osmanovic poznata policiji po losem ponasanju.Ps sta ce balavcu sjekira?