Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Velahavle ...
A da ih vidi Babo...
SVAKA TI ČAST, NA BRATA, RODITELJI ČE TI BITI PONOSNI NA DJELO.
Sigurno zaboravio kako braco buba.
zijo ti si očito bio na časovima vjeronauke baš si pravi rasista zijo zijo pa bolan bio jadan li si kada tako misliš.......
cigane glupe sve pobit, ili protjerat iz sarajeva, nista dobro od njih samo su ŠTETOČINE
pa kud veći cigani od vas seljaćina došli pa se neznate vratiti . za sve zlo okrivljujete cigane sada vam smeta i ime dalibor eee jadni VI bili baš mi je vas žao . toliko ste u gradu ali gradskoj raji nikada nećete biti ni blizu jer mi take mrzimoSarajevo samoSarajlijama.
Strumfosko-ciganska posla ;-)
KONOPAC I HOPALA NOGICE!!!!!
pa mogli ste napisati da se radi o ciganskoj porodici, neko ne zna znacenje Sulejmani prezimena
Eto,sigurno je imao lošu ocjenu iz vjeronauke,a vi dalje podržavajte nevjernike!
A niko se ne pita sta ga je navelo na to ? Mozda ga je godinama stariji brat zlostavljo, maltretiro pa nije mogao vise trpit :(
Sta vise vi pricate i raspravljate o ovome, ovo se uvijek i uvijek ce se desavati, ni jedan zakon nece ovo sprijeciti, ionako se kolju medjusoibno tako da TISINA i zacepite svoje gubice isfustrirane na ovome portalu..
HALO BA BOLESNICI, VIDITE LI SVOJE VLASTITE KOMENTARE ??? idite ba pojedite nešto fino, prošetajte, imajte seks... manite se više bolesnih komentara... idioti frustrirani
inace smatram da vi Srbi necete NIKADA napredovati dok se vracate mrznji ,proslosti,nazionalizmu i vec 500 godina trazite i ponavljate krvnu osvetu cak i na neduznim ljudima...da!nazalost zaostalo i primitivno..
jedna slicnost bosanaca(muslimana) i bosanskih ortodoxa je da vrlo dobro svaki individ krade drzavu a i vas krade drzava...a jedna razlika je da bosance muslimane drzava ne moze zavarati sa nacionalizmom kaao vas u Rs..dok vi uzdizete dodika mi po nasim pljujemo i trazimo promjene i napredujemo.. ipak smatram bosance muslimane pametnijim bas zbog tog..
Srbski romi,protjerani iz srbije u BiH