Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
majku mu njegovu ... 93 godiste.. i kurci se nozem ... to treba uhvatiti ,te ga istuci ko vola u kupusu...
Pa gdje je to silno osiguranje u tramvaju koje su postavili da paradiraju?
meni nije jasno sto svi govore o godinama zatvora pa zapad nam pametuje o demokratiji i pravima a kod njih se za ubistva s predumisljanjem dobije dozivotna to treba i kod nas uvesti samo sto to ocigledno nekom ne odgovara jer u ovoj drzavi i previse ih zivi od kriminala da bi donijeli takve zakone ;)
Ništa novo u T.e.h.e.r.a.n.u! Svaki dan moram pisati isto! Kad se 500 godina živi od pljačke i sadake, teško je išta promijeniti. Stoka ostaje stoka!
BILO JE TO DOBRO VRIJEME SVE NA KREDIT(koji smo bez muke mogli vračati) SVE ZA RAJU JARANE U AUTO NASPI ĆORBE PA U TRST PO FARMERKE BILO JE TO DOBRO VRIJEME TE NA IZLET TE MALO NA MORE U KUĆI PUNO SMIJEHA U BAŠĆI JUGO 45.
Nije problem reagovati i namlatiti balavce. Problem je što će ta ista \"efikasna\" policija tog balavca koji je \"poznat policiji\" za par sati pustiti na slobodu koji će onda donijeti neko jače oružje tipa pištolj ili pušku i upucati te kao stoku i kada ga uhvate dobiće maksimum 2 godine zatvora. Mada ako bi više ljudi reagovalo i ubilo boga u njemu u sred tramvaja i to objaviti kao glavnu vijest u medijima koja bi se danima vrtila po TV-u možda bi vlastodršcima konačno došlo iz guzice u glavu i konačno bi formirali nekakav centar za svu tu balavurdiju zatvorenog tipa. A likovima sa 17 godina trebalo bi se suditi kao odraslim osobama koji bi dobili i par godina hlađenja iza rešetaka. Ovako će to biti samo jedna vijest u crnoj hronici.
Što niste napisali kako se sve dogodilo? Što im niste objavili imena. Dovoljno su stari!
Kaže Chuck Norris, ako vas neko napadne u tramvaju, vi fino skinite kais, omotate ga oko ruke i stoku bijete tokom!!! Trebalo bi jednom nekoga objesiti na M. Dvoru da posluzi kao primjer drugima i mirna Bosna!!!
manijak je ovo ba sta vam je...
Ma nista,svakodnevnica,pusku na ledja i u subotnju setnjicu gradom,samo tako prezivjeti mozes noc...
hocemo imena,a ne inicijale!
SA-X:: Na vrh KI-*TE vas nabijem!!! Pussa
GRAS je najavio štrajk svih uposlenih zato što se osjećaju ugroženim od strane putnika, posebno onih sa plaćenim kartama. U istoj izjavi, Uprava je apelovala na sve trenutne (i potencijalne) maloljetne (i punoljetne) delikvente da noževima tretiraju putnike u Centrotrasovim autobusima a ne samo u GRAS-ovim tramvajima radi postizanja jednakog statusa svih kompanija koje se bave prevozom putnika na području KS. Voš,voš, bling, bling- ojjjjjjhaaaaaa
a sto tragaju za njima kada ce ih pustiti, samo djonove trose djaba
Ja bi ovoj svoj bandi podijelio pasose i pustio ih preko grane. Levati su, ziher ce pasti. Kada jednom padnu u EU, nema ih nazad za 5-10 godina.
Mamu li mu1993 puta nataknem
zaspao je KGB zaspala je CIA nikad budna nije bila naša milicija, sramota