Sve češća pojava i kod nas
0
Maloljetnice žrtve trgovine ljudima u BiH
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva je ovo sada cenzura i glupost i izivljavanje? Svi komentari koji su pitali sta to rece Bosanka su izbrisani! Zasto?! Sta vam je sada? Boze, kakva glupost. Sta je to mogla tako napisati da brisete sve komentare? I otkud vama da izigravate Stasi?! I na jednoj strani trkeljate o slobodi misljenja i novinarstva, a ovamo brisete tudja misljenja.
Ovo nam je naša borba dala...
zalosno jeste zalosno , nek se politicari malo bolje okrenu ka mladima i ka boljem zivotu to je skolom i naravno novcanom pomoci i opet kazem zalosno! sta da to bude on nekog politicara ili nekkog guzonje mislim foteljasa kcerka, kako bi se on osjecao ili oni
Pa kome da se zahvalimo za ovakve sjajne rezultate? Onom krmku sto osamari zenu i svim krmcima tkz. politicarima.