Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O junastva! Cetiri na jednu. Trebalo bi njihove roditelje prebiti pa ce u buducnosti vise razmisljati kakvu djecu odgajaju.
Sve četri cure treba dobro izpalapucat pa im zadat da razviju po 86 zvrkova pite a onda da pređu u kupatilo na ručno pranje veša.Bespusleno je to!
rucno pranje mrlja od borovnice, samo ostro
Sta pravite frku oko ovoga. Mi smo se mlatili ko zivotinje u skolskim danima, samo nije bilo ovih sugavih portala da pisu o tome. Evo svi smo zivi i zdravi.
roditelji nemaju vremena mama biznis slut tata celi dan u belim gacama i potkosulji posutoj semfom lezi loce jeftino pivo gleda neku tekmu stariji brat duva shishu i rola džokse a maloletna retardirana cerkica po celi dan bulji u ajfon i sranja se desavaju...
Ovakvo ponasanje mi nimalo ne prilici djevojkama, ne prilici ni momcima, ali zamisljam kako se mlataraju, cupaju za kosu, i kasnije neke dame glume...
Vlaska rabota
različita mišljenja ko bolje peva ,Stoja ili Dara😂😂😂
Za sve postoji razlog.
KADA SU IH DAVIT STAALIIII MORICI SU ZAPJEVALI
Djikanijada, ne bi se cojk nasmijo da nije njih i onih tzv.HRHB😂😂😂
Skupila se bagra na jednog, jako lijepo.