Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djevojcica je romskog porijekla zato nije ni bitno, koliko god mi pokusavali objaviti na nasem portalu Donji Vakuf uporno se taj post prijavljuje... Posto nije ni SDA i SDP niti ostala govna, nece niko prstom pomjeriti
13 godina, a srednja škola!?
@mudrost1212 Sala za tjelesni odgoj je dostupna svima, izmedju ostalog tu se obavljaju neki treninzi. Ne pise da su oni srednjoškolcima
sve te zlostavljacr treba pod mač i
Stop pedofilima i incest manijacima...drzava je zatrpana ludacima..mnoge cure u ratu su dozivjele haos
MA NE ZANIMA ME BOLI ME KURE
roditelji !!! alo......vaspitajte svoju djecu
Isprebijati zlostavljace.Odmah.Da im ne padne na pamet vise ikada da nekoga dotaknu.
ako su napadaci i silovatelji djeca od uglednih clanova stranke...bit ce im kupljene diplome...i u buducnosti ce biti uhljebljeni u stranacku udba...jer vec ispunjavaju preduslove za to..
@ENESZIGA Roditelje maloljetnika kazniti sa po 500 000 maraka odstete, a ako nemaju, neka prodaju nekretnine koje imaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)