Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjesto da je kupovao travu u hrvatskoj i njima ostvarivao profit, sad ce opet biti da smo losi turisti :(
sad ce opet cijeli tramvaj da smrdi na sintelan
imamo i filozofa, zivio FILOZOF
http://www.youtube.com/watch?v=PNjYVR7JCxk
Pa nek nije PARADAJZ i tepsija bureka ostalo moze sve :D
Svi osudzuju covjeka za ovo dijelo, a niko se nije zapitao sta je njeg natjeralo da to radi? Kakva nevolja ga je natjerala, mozda ima gladnu dijecu?! Pustite covjeka nek zaradi kako zna i umije, a hrvatice nek puse ko ih sljivi.
aj stvarno nemojte vise dolazit u makarsku
Trči zeko šumicom i vidi liju kako duva dž.oint. Kaže njoj zeko: • Ostavi, bre, taj dž.oint. Haj\'mo mi sportom protiv dr.oge. Haj\'mo trčati! I lija baci džoint. Trče oni dalje kad tamo vuk duva lepak. Kažu oni njemu: • Je.bo te droga, haj\'mo trčati. Sportom protiv droge! I on baci kesu i pođe trčati sa njima. Tako oni trče i vide medu kako šmrče koku. Kažu oni njemu: • Hajde medo, ostavi to i haj\'mo trčati. Znaš ono \"Sportom protiv droge\". Baci medo koku i pođe sa njima. Trče oni tako, kad tamo dve veverice igraju odbojke. Kaže jedna drugoj: • Joooj, vidi zeke što se nabob\'o pa ih loži!
cestitam policiji!
nigdje nepise da je uhicen na granicnom prijelazu i sl. marihuanu je najvjerovatnije kupio u splitu, da bi je prosverco u bosnu. u split uplovljavaju hrvatski brodovi iz cijelog svijeta (kao i strani) iz minute u minutu, tako da je logicnije da mara ide put bosne.
bilo bi čudno da nema članka o Makarskoj i bosancima :D
a znaci ovo sa slike duvate u redakciji? nije onda cudo sto su vam tekstovi 0. morate malo poboljsati kvalitet jednog da se popravi kvalitet drugog.
vutra za bolje sutra !!!
Duvanje konjskih govana je zakon!
Nas bosanske smrljivce stvarno treba protjerati iz Hrvatske. Mi smo stoka samo za dzamije i nista vise. Krdo besposlicarsko.
Ovo na slici izgleda ko govno...
Samo vutra brateee !!