Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doslo mu do grla kao i ostalima zbog situacije. Tuzno
Tuzno je kada osoba digne ruku na sebe,koliko se ljudi ubilo u fbih da je svaki poveo sa sobom jednog iz kriminalnog miljea(mislim na vladajuce kleptomanske strukture) vjerovatno bi broj kleptomana sada mogli izbrojati na prste jedne ruke. Ovako samo porodica dobije bol
znakovi su oko vas...ili se bunite ili idite narode
Klix..............hajmo,radite nešto.................gasi komentare dok nisu došli bolesnici sa glupim komentarima
zasto ne postoji statistika koliko se bosnjaci samoubijaju?........nema podataka koliko ste zaduzeni...samo ima podatak da vam je godisnja rata kredita 1,3 milijarde...nema podataka koliko se iseljavate,nema podataka koliko vas je rodjeno i umrlo,nema podataka...cak i poslednji popis je friziran...odnosno popisano 300 000 bosnajka vise nego sto ih ima...zasto se to radi?...zasto bosnjacki lideri kriju istinu od svog naroda????
@drinskyargonaut Hajde...učini uslugu svijetu i ti uđi u statistiku :) Odlepršaj
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
zasto ne postoji statistika koliko se bosnjaci samoubijaju?
Zato što znaš brojati do tri ...
@tubularbells ....nema podataka koliko ste zaduzeni...samo ima podatak da vam je godisnja rata kredita 1,3 milijarde...nema podataka koliko se iseljavate,nema podataka koliko vas je rodjeno i umrlo,nema podataka...cak i poslednji popis je friziran...odnosno popisano 300 000 bosnajka vise nego sto ih ima...zasto se to radi?...zasto bosnjacki lideri kriju istinu od svog naroda????
PRIKAŽI ODGOVORE (2)