Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ehaaa konji. Covjek je poginup a vi onanisete svojim imbecilnim komentarima.. Ma super je BiH kakva kretenska kopilad zive u noj
Jos jedan kamikaze manje..
BH postavlja rekord u prometnim nesrecama
Hoce on da se kurci po ovom vremenu... Sunce grije dva dana,a on konta da je avgust... Ovakvih majmuna,uz duzno postovanje prema porodici preminulog mi nije nimalo zao!
Bem ti motor i ko ga izmisli. Autom i kada se zakucaš imaš ddobre šanse da ostaneš živ.
@b1ackfie1der: Ovako genijalan komentar samo moze doci od genijalca. Vjerovatno je pobjegao iz Jagomira ili Kreke. Neka neko zove ove ustanove da prebroje bolesnike.
@b1ackfie1der Jel ti se ikada desilo da si udario sa autom ili nekim drugim vozilom?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)