Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuga ...Nije ni poceo da zivi kako treba jadnik,al tako je to mlad momak,nedovoljno iskustva a normalno takva djeca kad dodju u firmu kao novi radnik uglavnom dobijaju najgora i najopasnija radna mjesta nesto kao u ratu ove starije povlaci na lakse poslove jer valja radit do 65te da bi dobio onu bijednu penziju a djecu guraj nek rade i ginu da bi se gazde bogatile...Saucesce porodici mada ovakav gubitak se ne moze prezalit do kraja zivota,sabur sta ces :(
Pretužno:(
Hocel ko odgovarat za ovo ?
Momak upao u sito sam. Vjerovatno hoće, imaju ovi zaduženi za zaštitu na radu
Momku RIP, a žene gdje ste sada da tražite ravnopravnost, nešto ne vidim žene da ginu.
Dvije feminjare se pronašle i odma 👎
Budi realan, neke stvari žene ne mogu da rade, a neke muškarci ne mogu. Negdje ravnopravnost nije moguća, a negdje jest. Negdje su muškarci u boljem položaju, a u negdje su žene. And that's fine.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)