Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Neum je na odlicnom putu da postane smetljiste hrvatskog nacionalizma. Preovladava nekvalitetna i bespravna gradnja, bez imalo urbanih elemenata, ali je zato Neum pun fasistickih parola! Samo lud covjek moze tamo ici na ljetovanje i placati fasistima, koji razaraju BIH. Neum je upravo po mjeri fasizma i nacionalizma: mjesto odvratnih gradjevina, neljubaznih i krezavih mjestana, sa smrdljivim ulicama i neuslovnim parkiralistima i plazama
@1Gavran Husa je copa, jer su mu UZP-ovi s obje strane granice sve pokrali, i mora dijete negdje odvesti da pliva i da vidi more
Jeste li sigurni da su ovo lopovi ucinili ?? 😲
Neka su,zalim radnike bez posla a ne tamo neku vilu napravljenu od lopovluka preko ledja napacenog naroda.Jebale vas vile o cem pisete..
Aaauu,drug losa ti ova reklama za vilu,ovih godina obijeno ih je u Neumu kolko hoce..nego leti kupi nove klime i televizore sad ce sezona..
ŽAO Novopećenim tajkunima osigurat
"Odnijeli stvari".. 😂😂😂😂
izgradio se Neum ko Real Madrid
Imam jednu klimu i tv viska, ako je ko zainteresovan?
B. B.(1983)-a sto je vrijedan sa svojim godistem ,nek je posteno pa i gore je MUJO PREDEVERO
Hladno nekome pa da se zagrije
Haha oplakah
Koji crnjak da moras klime krasti
Morali su se bas nanosati materijala i tereta
Dostigli smo level profesionalaca
Bas me cudi kako nisu nek stalu ili napusteno manje opljackali!:)))