Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najvaznije je da nema povrijedjenih....hebo stalna sredstva
nek su vala i vateogasci malo dupe digli svakako povazdan nista ne radr
Jesi glup bolje je da nemaju posla
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dojava primljena u 16h i 33min Pozar lokalizovan u 16h i 18min 👌👏 Welcome to Bosnia Hejteri ce samo reci da nije moguce 😁
Jebota ljetos gorila čitava Francuska obala a kod nas "lokaliziran požar u učionici matematike, susjedna učionica fizike neoštečena, hvala hrabrim vatrogascima i JP Vodovod što se sve ovo desilo u doba dana dok ima vode u gradu..."
Sada ce se to sve uspjesno popraviti na racun studenata.I onako sve sto imaju je napravljeno i izgradeno od donacija i studentskih para.S obzirom da su donacije odavno prestale znamo sta ostaje.Ovo govorim iz iskustva jer sam bio na Masinkom Fakultetu.Naj radije bi se ponasali kao privatna institucija i na taj nacin uzimali pare od studenata na sve moguce nacine + uzimali novac iz budzeta.
Je li bilo vode? Inače nema. Samo pitam.
Ovo 16:33 je zapravo 15:33 greška u kucanju A pojedini sudenti u fakultetu saznali od prolaznika koji su se derali da izađu jer gori fakultet. Osoblje je naravno istrčalo.
Raspust prije raspusta
Vjerovatno im bilo hladno pa upalili nesto da se ugriju posteno jer cirkulacija slabije funkcionise dok se sjedi i uci.Vazno je da su svi dobro.
Da li je iko primijetio da je pozar dojavljen u 16.33 a lokalizovam u 16.18 wtf?!
Dojavu smo dobili u 16:33 minute.........a požar je lokalizovan u 16:18 sati?????
šćepo-brabonjak, radi svoj poso!
ako cijeli izgori, najbolje bi bilo da Sebija i muž joj otvore Zaru na tom potezu
cuj u prostorijama koje se ne koriste... garant je neko onda tamo zigu... mozda varnicilo i eto
Sve se kao fol nema vode a pozar se gasi. 😂
Snimak izbliza https://www.youtube.com/watch?v=2ITrbywFlbA
Nekome nije odobren dodatni ispitni rok