Komentari (247)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Primitivac ... Fin je primjer svom sinu...Žao mi je dejteta što sad već misli da je ovakvo slavlje uredu. Ovakvi su u ratu i ubijali iz neke selendre došli nemaju za tv-a ali puni oružija a bez etike i morala...
Dokaz da i majka priroda zakaze u evolucijskom razvoje neke jedinke. Po neartikulisanim zvukovima, skakanju i nekoordinisanom neuroticnom ponasanju, da se zakljuciti da su pojedinci ostali na nivou cipanze. Nazalost, za prirodu je sto ce se njihov genetski kod ocito siriti i produziti. Nije bolest sve sto boli. Bili bi odlican primjerak za neki Institu koji se bavi poremecajima i incestualnim posljedicama po Homo sapiensa.
Ne mogu da vjerujem da se ovdje dijele negativne kritike za televozor. Svi koji pričaju o LCD TV-u ali garantujem svi, ne znaju kako se zove tehnologija TV sa video klipa. ;) To je CRT tehnologija zastarila isto kao i LCD :D Citajte knjige i časopise, ne širite mržnju i neznanje. "Ljudi nisu namjerno zli, nego iz neznanja. Treba znati šta je dobro da bi dobro činili."
Zanimljiva ova bosanska lingvistika -- npr. riječ "muškarac", zamijeniš ono prvo "u" sa "r", a ono prvo "a" sa "u", i dobiješ pravu veličinu ove i slične srpsko-hrvatsko-muslimanske bejha marve!
Jedina razlika između Srba Hercegovaca i Bošnjaka i Hrvata Hercegovaca je u tome što Bošnjaci i Hrvati uglavnom nemaju šta da slave.
Kad je ovaj zapuco, ja prolazio kraj Bileće, puna kolona traktora, i ništa mi jasno nije, narod se prepo
Od zracenja tv-a propuco
Omar zastupo zrak
ima praavo dobar milje na kaucu mada ni onaj na stolu nije los. ovi u vitrini, iznad tv-a i na fotelji mogu proci. dobar mu je tv, ali mu fali milje.
Najbolje na 3:43 kad izlazi žena iz susjedne kuće i govori "šta je bilo".... misla jadna da je rat počeo HAHAHAHAHAHA
počeli se traktori paliti u bileći
Ništa hi nehapsite. Svaka genocidna kuća sad ima naimanje po dva kalašnjikova. Pa sad izračunajte.
Samo ga daljinski jebe, baterije skupe
ha ha , ovo su budale godine...ovo me podsjeca kao video iz TLN
A u pm žao mi kalaša,ode on u državno vlasništvo možda će ga čak i uništit.
Ja debila braco mila.... Pravi primjer djeci?!
Kada ce se po rs-u poceti oduzimati oruzje, Bosnjaci su ponovo razoruzani, bojim se da nam se ponovo ne desi ista situacija da nas komsije ponovo ne napadnu i da nam se ponovo ne dogodi 1992 te da nam neki novi radovan, a ima ih podosta ne poruci da se nemamo cim odbraniti te da nam se sprema nestanak.
Jel mjeridavna rijec krkanluk za ovaj vid proslave ?