Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas je tijelo identifikovano,,,, navodno da je bio alkoholicar, prodao stan u ranijem periodu i propio ga..
ima leseva svugdje u SVIJETU ovo se hoce prikazat da sarajevo nije sigurno. BIH4EVER
...kako niko ne komentarise ovog kretena \"nekrofila\" Valjda ne kontate fol! To bi valjda trebalo biti smijesno? Bolesnici svakakvi ovdje dolaze...
djes ba poredit Rio sa ovom selendrom
sucut i zao mi je covjeka, ali brate kad pocnu ova pretjerivanja sa clancima i komentarima, umjesto da policija obavi svoj posao sto ne radi. u riu bi trebalo svake godine 6.000 ovakvih clanaka punih beskorisnih komentara.
Fuj, kako ste samo odvratni! Gdje vam je bar malo sažaljenja prama preminulom beskućniku, niko da pita zašto ovaj grad, država nema prihvatilište za ljude bez krova nad glavom!! Ovaj glupak @sa, pita što stoji ruševina u sred grada, pa vjerovatno trebaju pare, ili da se izvrši neki pravni spor ili najvjerovatnije treba koji građevinski mafiozo da kupi za 1km po kvadratu. FUJ..
SARAJEVSKI VAMPIR IZ 1913. GOD. PONOVO NAPADA
Brooklyn neb ja tam zivio za sva blaga ovog svijeta
jel čemu?
Pitanje još jedno ide uz ovo, zašto se ne obnavlja hotel Zagreb koji je već godinama okupljalište narkomana i beskućnika, a u centru grada je?!
Pa sta se ovo desava, svaki drugi dan po jedan les u devastiranim objektima !!! Where is this city going to ????????