Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema ti vece ksenofobije od mijenjanja imena ulica i osnovnih skola narodnih heroja kojim smo se do jucer ponosili i sve to zbog sake jada koja je nezadovoljna sistemom pozavrsavala u zatvorima
pa sudeci po imenu skole mozda je neko od djece donijeo bombu na fizicko ili izbornu nastavu
Sve k\'o fol kultura, građanska BiH, ovo, ono, a čim vidi ovakav naziv u njima se probudi ksenofobija.
UZROK RATA I FASIZMA NA BALKANU www.JASENOVAC.org Jasenovac - najgori logor za masovni genocid u WW2 Jasenovac - treci kamp po broju zrtava od svih logora tokom WW2 Pogledajte takodjer slike nize na linku, tu odprilike pocnje sav uzrok rata na balkanu. U Jasenovcu je preko 750.000 pobijeno na najgore svirepe nacine, pretezno pravoslavaca, roma i jevreja. Ipak se treba odat cast onim hrvatima i muslimanima koji su se borli protiv fasizma, nacizma i ustasluka.
@mescalito tebi to ime smeta ,a ne smeta ti sto zbrinjavaju djecu bez roditelja !??
valjda je to ona finansirana od strane saudijaca za djecu poginulih muslimana u ratu tu su ti svi ekstremni, ispranog mozga
AL WALIDEIN-GAZZAZ , je bio narodni heroj, jedan od 8 sekretara skoj-a.
Osnovna škola \"Al Walidein-Gazzaz\"?!?!?!?!? Kakvo je ba ovo ime, ljudi odakle nam ovi majmuni u gradu, PROBUDITE SE!!!!! jbm ti grad i gradjane, kad ba postadoso saudija ljudi?!?!?!?