Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzimam kesu, uzimam papir, prelazim ulicu bacam kesu, kad ono auto udari u šošonke... Zovite policiju! NIKO NE VJERUJE!!!
yebo udes koji golfa nema
A clanak o Dennisu alias Muhamedu Graciću nije moguće komentarisati, a ove gluposti jeste....kretenluk.
nedo bog da ga je ovaj vagon natakario otpozada u direktu od golfa bi samo ostao lauf w znak -golf je kutija od cipela vozilo jedino sluzi za obuku pokvari i baci. NO COMENT !
Evo sto me nerviraju ovi momci / Djeca. .. .. Spominju nesto Šošon/i.. niti ne znaju sta znaci . :O a za ovaj sudar. nemam comment. ipak je to Čvrka :D
Vozač lancie je registrovani narkoman
Šta švabo napravi mora valjat
e jes golf beton, ima isto stete ko lancia, samo sto je lancia krenula zaobici pa se prevrnula, a ko misli da je lancia udarila direktno u golf i prevrnula se taj je stvarno malouman.
djes na rusiju
Ovi sa lanciom uvijek neki belaj naprave.Ovo je karina od auta.Boilji je Yugo 45.
@genijalac pa bolan talijana ako ista krasi krasi ga sportki trap i drzanje na cesti ja neznam sta si ti vozio mozda je dacia talijanska ????
ženska za volanom
Tace lancia ba...
Majmune nije ovo divlji zapad ovo je Sarajevo,grad civilizacije i kulture....
lancia se sama vozila navodjena GPS-om, nije ba vozac nista kriv. ajme gluposti,je li lancia udarila ili vozac lancie?! a ovaj kanidat u golfu nije nista kriv, lancia je udarila otpozadi, so mystery is solved!
žena na cesti donosi nesreću !!
Bezveze,inače vozači koji vide autoškolu su jako bahati i bezobrazni...trube žmigaju ko da su oni ispali iz auta svojih napucanih šljaštećih vozilica...neka se prevrnuo,bezbel obilazio jado da ne čeka vozilo ispred sebe koje postupa po pravilima.