Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo stoko samo tipkajte na telefone za vrijeme voznje, preticite bez zmigavca, napijte se i nadrogirajte...
Neka. Svi se nesto kroz grad prave budale jurcaju a ne znaju da brze dodjes ako ides po ogranicnenju i ufatis zeleni val. Te se prilijepi uz tablice telefon je u rukama. Neka i treba sve kazniti ne bil se opametili
moraju se sudarati pored tipkanja niko ne drži rastojanje nego se lijepe jedan uz drugi. Kako bi ovi tipkaroši izdržali bez tel. ko su oni i ko ih zove sigurno iz nekih hitnih službi.
Ovo je 99 % neki retard ili prije "redarderka" tipkala na mob, pa se sjetila u zadnjoj sekundi da treba da se prestroji, pa onda po kocnici svom snagom... gledao sam tako nekoliko puta kako debili naprave jbni kolaps u saobracaju zbog jebenog mobitela, jednom zastoj vozi se 20 kmh od m dvora do pofalica, svi sviraju pobudalili ljudi, kad glupaca retardirana prica na mobitel i vozi 20 kmh lijevom trakom!
Debilana! Treba skratiti vrijeme trajanja semafora u Nedžarićima! Ugraditi brojilo vozila na semafore tako da na cestu uđe uvijek manje vozila!
Zaboravili ste napisati marke i modele auta.... Jer to je najbitnije
Predznak sudnjeg dana je kada Sarajlije nauce da voze . Tako da ima lufta jos.
Hahaahahahahah ne vjerujem :D :D
svi im se smeju........ :(
Bas me zanima kolika je steta na ovom Golfu 6
Joj zamisli zivis u Nedzaricima hahaha kakvi seljaci