Učestvovala tri automobila
0
Lančani sudar u centru Sarajeva
Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JEB.ES UDES KOJI GRASA NEMA
opet otkazale kocnice vozilu grasa :)
opet gras, ajoj :(
pa sta se desava sa ovim grasom,neko im je sihre izgleda bacio, u 5 dana: tramvaj udario covjeka,autobus uletio u cvijecarz,srusili autobusko stajaliste na na Pofalicima, a sad ovo :D
Ovi grasovci ce pobit narod zbog ovih kocnica
koji po redu incident grasovih vozila
ahahah GRAS JE KRIV !
Mora kad se nakljucavaju po pola metra jedan iza drugog
opet gras
vise nije u fazonu golf 2 da ima sudar sad je nova furka gras
Majkemi ove grasovce treba izbaciti iz Sarajeva!!! umjesto da fino i pazljivo prevoze putnike oni stetu prave,u par dana toliko stete, ne mogu da vjerujem... jos za jednu voznju 1.80km traze!!! FUJJJJJJ!!!!
Počelo je ljetno ludilo
CUJ LANCANI SUDAR HAHAHA A TRI AUTA U SUDARU G:LUPSONI SA-X
11.06.2011. u 18:49 Ovaj dio koji se ukljucuje od Suda pa na izlaz na Titovu, nasi saobracajni stručnjaci bi trebali da prokontaju i da obiljeze horizontalnu signalizaiju na drugi nacin ili jednostavnije da iz ulice koja dolazi iz pravca suda DESNU traku usmjere LIJEVO a LIJEVU traku LIJEVO i PRAVO , jer GRO vozaca ne postuje propise i iz pravca Suda krajnjom lijevom trakom koja je obiljezena da ide pravo kroz Mis Irbinu , ukljucuju se lijevo ka Titovoj, i tu nastaje problem, jer je ulica kratka i posteni koji skrecu iz pravca Suda , nemaju mogucnost da se prestroje da idu ka Marijin Dvoru. Čudi me da jos ovakvih sudara nije bilo zbog nepravilne saobracajne signalizacije.
OSVETA GRASA AHAHAHAHA...
Ovaj dio koji se ukljucuje od Suda pa na izlaz na Titovu, nasi saobracajni stručnjaci bi trebali da prokontaju i da obiljeze horizontalnu signalizaiju na drugi nacin ili jednostavnije da iz ulice koja dolazi iz pravca suda desnu traku usmjere i pravo i lijevo a lijevu traku samo lijevo , jer GRO vozaca ne postuje propise i iz pravca Suda krajnjom lijevom trakom koja je obiljezena da ide pravo kroz Mis Irbinu , ukljucuju se lijevo ka Titovoj, i tu nastaje problem, jer je ulica kratka i posteni koji skrecu iz pravca Suda , nemaju mogucnost da se prestroje da idu ka Marijin Dvoru. Čudi me da jos ovakvih sudara nije bilo zbog nepravilne saobracajne signalizacije.
NOVO! NOVO! NOVO! Nova ponuda GRASSa! Put na onaj svijet za samo 1.60 KM.