Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto drago mi je da je tako, iskreno...što će reći, ima puno pozitivnijih primjera, nego što se može zaključiti iz naših vijesti....Čudi me samo, kada tako razmišljaš, da te iziritirao moj komentar, a ne i onoga pod nick name Doboj, kojeg Doboj odmah podsjeća na \"lojave Srbe\" zbog njega je i nastao moj komentar, a ne zato da napadnem Sarajevo... Ja mrzim nacionaliste....mo\'š mislit\', iako sam iz Doboja, grada \"lojavih Srba\"...a vidimda ti nisi nacionalista, što pozdravljam!
potpis
Sve je to fino sto si napisao, ali jel to Sarajevo nije multietnicno ? Srbi ovdje nemaju prava, Hrvati ? Ajde ne riSe, zive normalno kao i mi, izlaze sa nama sve, bivsa mi je Hrvatica bila (i to dobra) :D
zar nije 10 i vise auta lancani, ovako je i tri dovoljno napisati
Samo se nadam da ti nisi iz Doboja, gori si od bilo kojeg Srbina, kojima se rugaš, sa tim fašističkim izjavama...Hvala bogu, Srbi, Hrvati i Bošnjaci u ovom gradu se fino slažu. da je još ukinuti takve kao ti i bh. političare, bio bi raj na zemlji. Inače, Doboj je po pitanju nacija, grad koji je najviše izmiješan...može biti primjer i \"multietničkom\" Sarajevu i \"glavnom gradu\" RS, Banja Luci. Doboj može biti primjer suživota i svim ostalim gradovima! To je grad u kojem omladina skupa izlazi, djeca idu skupa u zajedničke škole... Inače, jutros nema tragova od nesreće, sve je rasčišćeno.
Otkud sad Srbi lojavi, da ti nisi nesto pobrk\'o ha?
Doboj je pun lojavih svrba,gadi mi se od njih!
Sta ti imas protiv Doboja, jedan od najljepsih gradova u BiH.