Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa svaki dan kolaps u gradu boze sacuvaj...
Pa hoce li ovi nasi vozaci ikada nauciti voziti ? Hocu li dozivit da mala kolicina kise ne izazove kolaps u gradu ?
90% ih ne zna voziti, kuckaju poruke na mobitelu, koke isprepadane za volanom voze 20km/h, krkani ne daju žmigavce, padne malo kišice i katastrofa....odron od grada i vozača/pješaka...
normalno da ce vozit sporo radi majmuna koji ulijecu i oduzimaju prvenstvo jer se vode politikom ma haj zensko je
I onda tako mi koji koristimo gradski prijevoz deverimo zbog ovih idiota ili kako sebe vole nazivati "dobrim vozačima"
Pala kiša!
Šok i nevjerica na licima građana. U Sarajevu prvi pravi jesenji dan sa laganom kišicom i rasutim lišćem uokolo i po cestama i nastupio je dugo najavljivani prometni kolaps. Sva predviđanja naših čuvenih gatara i proročica se obistinio poput najcrnjeg scenarija. Policija sređuje stanje nastalo jesenjim kaosom.
Policijske ekipe na mjestu nezgode vrše uviđaj nakon kojeg će biti poznati detalji uzroka ovog lančanog sudara, ha ha haa. Kolovoz nije klizav, niti je kiša jutros padala.
kako divljati po kiši? problem.....