Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam sad ništa o ovom konkretnom slučaju ali ne čudi ako je istina. Ista represija se provodi od Sarajeva do najmanjeg sela. Policija je obična banda koja primarno štiti bogate na vlasti i sve bliske njima.
Et ovo sto sam uvjek govorio, oni su ko pascad, da je neki "balija" bio prisutan svi bi na njega i onda mirna kuca i braca srbi slozni. A cim nema nikog drugog da izpoljavaju svoju frustraciju oni se grizu jedan izmedju drugog, al ne treba obracati previse paznje na ovake incidente, sutradan su oni opet kao da nista nije bilo.
Sva sreca pa vi balije se niste medjusobno u Cazinu klali par godina, pa bar vi znate kako je kada ture na ture udari.
@Golem Ti si obična budala kojoj je ono malo mozga što je imo davno isprano na folušku "oni (Srbi) su paščad, a mi smo cvjeće". Istu metodu koriste i na druge dvije strane, tako da imamo rezultat kakav imamo. Puno Bosna kretena koji misle da je problem na druge dvije strane.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Niko ne smije da Vas bije osim Vase milicije. Pa imal' ko normalan iz Laktasa.
Ima, kako nema?? Dodik je valjda otuda hahahahahahaha
eh, pasje žege, žedni ljudi, pivska bačva-a ovaj je bacio niz livadu. treba li više išta reći ???