Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Laktaši i arsenal naoružanja pronađen. Hoće li sada posrbica Dževad Galijašević, navodni expert za terorizam za ovo išta prokomentarisati zajedno sa svojim kolegama iz fašističkog-multietničkog trija Darkom Trifunovićem i Domagojem Margetićem? Da je kod vehabije ne daj Bože pronađeno ovo, šta bi bilo?Pisali bi se tekstovi po Fokusu i Glasu Srpske itd o teroristima?Ovo je ništa drugo nego pravoslavni terorizam.
Mogu imati koliko hoče oružja ali ih ni dragi BOG neče spasit ako se zakuha
Komsija nebrini
ili baciti izgladnjelim psima lutalicama - možda se potruju kad požderu toliko v.no.go
ma nisu srbi naoruzani..jok samo cekam dan kad ce opet zapucat cetalji
Sine ja sam, tvoja mama, pa zar i ja...
KO NAPIŠE KOMENTAR POSLE MENE JE DERPE
KOMENTAR JE SUVISAN \"Nakon kriminalističke obrade lica su puštena na slobodu...\"
Genocidni pripadnik genocidne rase u genocidnoj tvorevini !!!!!
Sta je ovo Genocidni nisu naoruzani samo oruzje imaju vehabije ,Genocidna politika je plitka
bezveze frajera nasli, momak lovac. gdje su ovi s maljutkama?
pustili ga na slobodu !!!!!!
Ništa novo za genocidaše, oni ionako imaju damu isključivo sa oružjem ALI ako i druga strana ima barem približno naoružanje opet su \"klasične smrde\" i ne smiju prnuti od straha! Nego, Manojlo sigurno neće biti klasificiran kao \"terorista/fašista\", vođa \"terorističke ćelije\", jok, on je smrdo, a oni nisu teroristi jok, to je samo jedna budala, kao i onaj što je sakrio arsenal za proslavu godišnjice genocidnog entiteta, a što je inače više nego li su našli kod, kako ih oni zovu, \"vehabija - potencijalnih terorista\" u poljednjih 15GODINA!
SRBI IMAJU NA TAVANIMA I POJATAMA, TOPOVE I RUČNE BACAČE, A OVO ŠTO POLICIJA SLUČAJNO OTKRIJE JE PRAŠINA U OČI. NEKA IM PRETRESU MANASTIRE, CRKVE, PROSTORIJE RAZNIH RADIKALNIH UDRUŽENA I TD. SADA SE PRETRESAJU SAMO PROTIVNICI POLITIKE MILORADA DODIKA.
Ma ljudi sta vam je nije on srbin vec vehabija koji se obucavao u sarajevskom teroristickom kampu, a u laktasima je bio po zadatku da makne Duduka hahhahaa.. @ Bošnjaštvo- dobar komentar,uzeo si mi rjec iz usta ;)