Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po kratkom postupku treba njega, kao sto je i on radio sa drugima . Zasto da porezni obaveznici placaju da ubica lezi u zatvoru .
Na faci mu se vidi da je psihopata shizo, opasan po okolinu i samoga sebe.
ZULU ZABORAVIO SAM TI RECI DA SI TI OBICNA P....CA I DA SI SIN KRALJICE TROTOARA
ZULU- JA NISAN HANUMA JA SAM MUSKO I SA ZIKOM SAM SAMO POZNANIK AKO TE VEC ZANIMA..........
Ja mislim bistrik da si ti najveca pick...na. Ko bi se usudio ovom kriminalcu ili takvim kao sto je on nesto u lice kazati, stvarno nisi cist..Ti komentarises to kao da si ti neko domu, a moze lako biti da si mu hanumica- novinarka cim ga branis toliko.
Citam komentare od ovih pi...ca. Pa kad ste toliki mangupi sto mu niste u lice kazali sto imate? A ima jos mangupa na slobodi pa ih vi smirite a nemoje pametovat pored monitora..........
najbolji negativac dana do sada :D
uh, sta sam sve procitala za ovog kretena. ako je 50% istina, sami gradjani bi ga trebali lincovati... djubre kriminalno !
ebat ce vas Zika! ;)
tasim kucevic? http://www.youtube.com/watch?v=FA8LoBuYHUE&feature=related Sta je sa njim bilo je li zna neko, zivo me zanima?
baš djeluje prefinjeno....gospodski podmetnuto mu garant, a režimski kerovi tj. \"novinari\" po naredbi došli da ga raskidaju ko gladne zvjeri
Lejla Konjić mu sudi, zaštitnica mafije. Za dva mjeseca on je opet vani ...
Da je novinaru nekog drugog medija \"prijetio\" pa hajde, ali ABA3. hahaha, smijesna rezija da ispadne kako medijski prokrovitelj kriminalaca Radoncic vise nema nista sa svojim \"zetom\" i \"sticenikom\". Sejla je ko\'fol otisla sa TV Alfa Zijo prijeti novinarima ABA3A Saja je dobio prostor da se na TV Alfa izvine za \"crnca\" Uskoro ce i Gashi objasniti da ne uredjuje crnu hroniku ABA3A A nas sivi tić Radončić moze na vlast
Šejla, ne komentariši!
\"Po ulasku u dnevni boravak sjela je na dvosjed i uzela pištolj. Usmjerila je cijev pištolja prema svojoj glavi i slučajno se ubila\", navedeno je u optužnici. Slučajno sebi pucala u glavu.... dva puta.... Žalosno je što ovakvi kriminalci ovako sramotno male kazne dobivaju... Podstiču i mene da budem kriminalac...
Treba ubiti g.o.v.n.o. Kriminalac najobicniji, vidi mu face, psihopata samo takav. Uzmi ga Boze preko reda.
psuje se i sudijama, pa jesi li vidio onu bugojansku grupu, kako vrijeđaju sudijincu i niko im ništra...vrijeđa je na spolnoj, nacionalnoj, ljudskoj, profesionalnoj osnovi i niko ni riječju ga ne zaustavlja u tome, a kamoli da mu daju kaznu za to...ma gadno je u ovoj državi....zavladala mafija a vlast. ako i sama nije njihov dio, zavukla se u mišju rupu---Salem Miso je bio hrabar, ali umru čovjek..