Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako krenete prema Palama i svratite u restoran u sumi da jedete klempe onda morate znati da su vas vasa braca Srbi sa Pala pokrala a ne raja iz Sarajeva.. LP
Srbi kradu auta. Ovo sitne kradje rade Bosnje .
"raja iz Sarajeva" :D hahahah ti si bolan iz Kopača i sva tvoja raja. Nisi ni pročitao tekst, a odmah si zinuo da kakiš. LP ( i ovo LP mi je toliko retardirano )
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
pa logicno da je djelo pojedinca... cuj bgt nije slika sarajeva.. pa ne znamo ni ko ste niti smo znali da ste uopste u sarajevu... kad levat umisli da je neko i nesta..
Svrbi vas opljackali na Palama a sliku ponesite sa sobom kao pravi umjetnici
Pored toliko jakih Bendova u Bosni, ja nezz kome su ovi svirali, mozda pod satorom dodikovcima..."nemeree nam nikoo nistaaa"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najtuznije je u svemu je prepiranje da li je djelo pocinio Srbin ili Bosnjak. Kao da u RS-u nema Bosnjaka i obrnuto. Niko nije nista rekao za vandalizam, vec vas sve pojede nacionalizam.
Pa to nije bilo u Šeheru! Vidite sa Košarcima - oni su zaduženi za auta i sve oko auta, u Istočnom Sarajevu i okolini!
Haha, čuj na Bistriku parkirali... Pa tamo ni "banane" nisu bile sigurne.
Pisao sam o ovom slucaju pre dva dana. Brzi ste.
Kad vas pokradu, onda je SARAJEVO, a kad vam je šta po ćejfu, onda je SRPSKO SARAJEVO. Neka su vas pokrali.
Hapci su svugdje isti, isti predznak nose: HAPAC!
...djikani pljackaju djikane.
Nisi u pravu drug, nije to djelo pojedinaca. Sinoć su se svi građani Sarajeva, uključujući i mene, organizovano okupili i pokrali vam opremu...
Ovo je normalna pojava ne samo u Sarajevu nego i u citavoj BiH. Gradjani i policija misle da im je glavni zadatak i posao lijepljenje naloga na nepropisno parkirana auta, kaznjavanje po saobracaju, koristenje mobitela i sl...Polocajci treba da hvataju lopove koji krivicna djela rade i to da ih uocavaju na terenu dok provaljjuju, zaustabljaju, kontrolisu pretresaju sumnjive osobe al ne, drotovi misle da je njihov posao samo saobracaj i da ce na tome penziju zaraditi
Ništa drugo se i ne može ni očekivati od zavidnih islamskih terorističkih fanatika iz fekalistana
Fanatici? uuu hebote al' nas ti nahvali...
Ako se podje iz Sarajeva ka Palama, nema ni jednog restorana i tzv. Republika Srpska pocinje na par kilometara od Sarajeva, znaci, kombi je napadnut u tzv. Repubici Srpskoj i to nema nikakve veze sa Sarajevom! Mada se je to moglo lako dogoditi i u Sarajevu, to sigurno.
Upravo tako da je u pitanju bila mržnja polupali bi vam vozilo u pokretu, ovo je pljačka
onda bi to bilo drumsko razbojnistvo
Uš na fukaru!
I sta sad? Svaki dan se istim tim stanovnicima Sarajeva razbije staklo i ukrade nesto vrijedno iz auta, ili cak i kompletno auto... Eto neko vam ukrao samo zato sto ste neki bend iz Srbije, za koji niko nije ni cuo...
u pravu si vama je i kamenovanje normalno
@R353T1 mozda nisi znao ali kamenovanje je biblijsko pravilo,ako ne vjerujes meni procitaj sam
Ko ce neko medjedi iz RS-a, tu treba atomsku baciti.