Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas na svakom drugom šahtu fali poklopac, to je samo pokazatelj nemoci ove drzave da se izbori sa lopovima koji haraju BiH. To i nije nesto sto normalnog covjeka moze zacuditi, jer nece svoj na svoga!
nije to odraz nemoći države da se suoči s lopovima nego odraz nemoći države da napravi radna mjesta. Ti misliš oni kradu što im je to hobi!? Kradu ljudi da prežive. Sve je ovo dobro šta će nas tek snaić!!
Koji si ti kreten, ko da te mile majmun pravio. Bosne je bilo, ima i bit će, na tvoju veliku žalost. Svi razbijači Bosne su bili razbijeni pa će i ovi, akobogda.
blago majci i nama gdje zivimo u sred planete hvala majkooooooooooooooo gdje si me rodila sto me nisi ispod ovog mosta bacilaaaaaaaaaaaa
DRAGI,DRAGI BABO,VRATI NAM SE U BiH VRATI,ZELJNO TE CEKAMO BRACA .: OSTALI,MUSLIMANI,SRBI I HRVATI . . .POZ HRNJICA
uhvatiti i objesiti
Pa nismo mi cigani doveli Mittal steel u Bosnu, mi samo pronalazimo ono što njima treba.
Sta zna dijete sta je zeljezni most! dijete kod dijete,igralo se malo... ha ja
Prvo mi nisu jasni ovi retard1rani id1oti sto odmah vjeru i politiku uplicu u dogadjanja kojih nisu svjesni a kamo li ovaj patriota sa ovim pjesmama. Drugo ovi politicari (lopovi) da ne profitiraju od ovakvih stvari, davno bi to promijenili, uveli bi jace kontrole u otpadima, i radionicama gdje se topi metal i sl, pa se ovo ne bi desavalo. Da se uvedu kazne za ove koji otkupljuju isti taj metal, znas da bi cigo ili neki firgos/drogeras mazno šaht, kad zna da ce ga prvo prijaviti ovaj sto bi trebo da kupi od njega, a drugo ne bi mu ni htjeo kupiti. Jednostavno kod nas treba uvesti zakon ko u arapskim zemljama: Ukradi ostanes bez ruke, ukradi opet ostanes bez ruke, treci put neces imati cime ukrasti ali ako se desi ostajes bez glave.
zato cigani u Visokom imaju hotele. mercedese a sada se pojavio CRVENI FERARI, koliko li mostova i šahtova treba za ferari, a da cigani su ugroženi i treba im pomoć. Dođite u Visoko da vidite njihov \"težak život\".
Federacija je vise podjeljena na etnickoj bazi nego RS. Samo u Sarajevu i Zenici ima nesto Hrvata u vecinskom bosnjakom prostoru. Ostali dio Federacije je malte ne 100% etnicki podjeljen na etickoj bazi. Epravo zbog toga je Bosna vec razbijena ko nezvisna drzava, samo NEKI bosnjaci hoce bosnu ko drzavu, svi ostali razumju da je to vec propala drzava.
U zakonodavstvo bi trabalo uvesti strijeljanje, a privremeno i prijeki sud, barem na 6 mjeseci...
A zlatne kasike???
Svak\' ti kevi smrdskoj Z A B I J O
$RB3 NA VRB3
Baš me ćudi da vijesti iz federacije prva prenese Srna, pa onda ovi iz federacije ih prepisuju. Nevjerovatno. Još me više ćudi da su na uviđaj izašli policajci iz PU.Kiseljaka a krađa se desila na području općine Fojnica. Uskoro možemo očekivati i krađu dalekovoda obzirom da se na otpadima sve kupuje, a niko ne reaguje i ne traži dokaz za porijeklo željeza. Slično je i sa ukradenim automobilima koje rastavljaju pa prodaju djelove.
MORA DA SU SRBI GENOCIDASI OVO URADILI, T R E B A IM ZELJEZO ZA KONSTRUKCIJU GENOCIDNOG KRVOLOCNOG GRADA KAMENA I VAMPIRA U VISEGRADU !!! Sikter !!! Nadam se da ce POCINIOCI OVE PLJACKE I DESTRUKCIJE BITI STO PRIJE IZA RESETAKA KO I NJIHOVI NALOGO - DAVCI !!!